Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mangorahka

Raidallinen mangorahka syntyy kädenkäänteessä. Ruokajogurtti ja hunaja maustavat tämän mangorahkan. Mangorahka sopii välipalaksi. Sen voi koristella eri hedelmillä myös juhlavaksi jälkiruoaksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Mangorahka

  • 1 tlk rahkaa
  • 1 tlk ruokajogurttia tai bulgarianjogurttia
  • 0.5 dl hunajaa (juoksevaa)
  • 1 tlk mangoviipaleita

Valmistusohje

Mangorahka valmistuu näin:

  1.  Sekoita rahka, jogurtti ja hunaja.
  2. Paloittele mangoviipaleet.
  3. Pane mangopaloja ja jogurttirahkaa kerroksittain laseihin. Valuta halutessasi vielä mangokerrosten päälle hunajaa. Nauti jälkiruoaksi.

Katso myös: Rahka sopii jälkiruokaan, vanukkaaseen ja mousseen – tässä herkulliset ohjeet 

Mangorahka
Mangorahka kootaan kerroksittain lasiin. Kuva: Mirva Kakko

Lue myös Anna.fi: Teresa Välimäen hyvän yön rahka


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mangorahka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.