Reseptit

Marinoidut inkivääriporkkanat

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 500 g naposteluporkkanoita

marinadi:

  • 1 dl appelsiinimehua
  • 1 tl tuoretta raastettua inkivääriä tai inkiväärimurskaa
  • 1 rkl hunajaa
  • ¼ tl suolaa
  • 2 rkl persiljaa tai rakuunaa

Valmistusohje

Marinoidut inkivääriporkkanat

 

  1. Pehmennä porkkanoita pari minuuttia mikroaaltouunissa täydellä teholla. Porkanoiden on tarkoitus jäädä raaoiksi. Ainoastaan pinta hieman pehmenee, jotta marinadi pääsee paremmin maustamaan porkkanat.
  2. Sekoita marinadin aineet keskenään lasipurkissa tai kannellisessa muovirasiassa. Sekoita porkkanat marinadiin. Nosta kylmään. Anna maustua muutama tunti.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Marinoidut inkivääriporkkanat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.