Reseptit

Marsipaanitryffelit

Ainekset

  • 150 g mantelimassaa tai marsipaania
  • 250 g tummaa suklaata
  • 1 tlk cocktailkirsikoita
  • 100 g saksanpähkinöitä
  • 100 g viikunoita tai taateleita

Valmistusohje

Marsipaanitryffelit
  1. Paloittele suklaa kulhoon. Murenna mantelimassa joukkoon. Sulata ainekset mikrossa tai vesihauteessa.
  2. Valuta kirsikat liemestään ja pyöräytä hedelmät ja pähkinät tehosekoittajassa massaksi.
  3. Sekoita hedelmäseos mantelimassaan. Anna seoksen jäähtyä ja kohmettua. Pyörittele pallosiksi. Seulo päälle kaakojauhetta. Pakkaa namuset rasioihin tai sievään kulhoon.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Marsipaanitryffelit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.