Reseptit

Muhkeat pestoleivät

Ainekset

  • 500 g valmiita voitaikinalevyjä

rucolapesto:

  • 5 dl rucolasalaattia tai basilikaa
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 1 dl jauhettua mantelia
  • 1 dl parmesaania
  • mustapippuria myllystä
  • 2 dl oliiviöljyä

pinnalle:

  • kirsikkatomaatteja
  • 150 g juustoraastetta

Valmistusohje

Muhkeat pestoleivät
  1. 1. Anna voitaikinalevyjen sulaa. Mittaa pestoainekset tehosekoittajaan ja pyöräytä tahnaksi.
  2. 2. Levitä tahna voitaikinalevyille. Halkaise kirsikkatomaatit ja asettele tomaatin puolikkaita taikinalevyille. Peitä pinta juustoraasteella ja kypsennä leipäsiä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Muhkeat pestoleivät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.