Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mustaherukkahillo

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
49  annosta

Ainekset

Mustaherukkahillo

  • 1 kg mustaherukoita
  • 3-4 dl vettä
  • 600-700 g sokeria

Valmistusohje

Mustaherukkahillo valmistuu helposti näin:

  1. Keitä vedestä ja sokerista sokeriliemi, joka saa kiehua noin 10 minuuttia. Lisää puhtaat marjat. Pienennä lämpöä ja keitä hilloa kattilaa välillä ravistellen noin 30 minuuttia.
  2. Kuori muodostunut vaahto pois, jaa mustaherukkahillo puhtaisiin tölkkeihin ja sulje tölkit välittömästi. Säilytä hillo viileässä.

Vinkki: Tee hilloa samaan tapaan punaherukoista, karviaisista, puolukoista ja raparperista. Raparperihilloon voit lisätä mausteeksi kanelia tai inkivääriä tai väriksi mansikoita tai kuivattuja luumuja.

Lue myös Anna.fi: Maailman paras hilloresepti – näin valmistuu hillo pehmeäkuorisista marjoista


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mustaherukkahillo

Sinun täytyy kommentoidaksesi.