Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Paahdetut broilerifileet

Paahdetut broilerifileet valmistuvat grillissä, uunissa tai pannulla. Broilerinfileisiin hierotaan maustesekoitus ja broileriateria on vartissa valmis. Paahdetut broilerifileet maistuvat grillattujen kasvisten kera.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

paahdetut broilerinfileet

  • 4 nahatonta ja maustamatonta broilerin rintafileetä

mausteseokseen:

  • 1 tl suolaa
  • 1 tl pippurirouhetta (joko pippurisekoitusta tai mustapippuria)
  • 1 tl inkivääriä
  • 1 tl kuivattua persiljaa
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl chiliä

Valmistusohje

Paahdetut broilerifileet valmistuvat näin helposti:

  1. Sekoita mausteseoksen ainekset. Hiero mausteseosta broilerifileiden pintaan molemmille puolille.
  2. Laita fileet uuniritilälle tai grilliin 225 asteeseen noin 15 minuutiksi. Voit paistaa fileet myös kuumalla pannulla paahtamalla molemmin puolin, mutta lisää mausteseos vasta paistamisen jälkeen.
  3. Nauti paahdetut broilerifileet grillattujen kasvisten kanssa.
Paahdetut broilerinfileet
Maukas, terveellinen broileriateria pitää nälän poissa pitkään eikä väsytä. Se myös valmistuu nopeasti ja helposti. Kuva: Seppo Saarentola

Katso myös: Grillaa nyt broileria tai kalkkunaa – 11 maukasta ohjetta

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Helppoa arkiruokaa broilerista – kokeile vaivatonta uunibroileria ja mehevää grillibroileria


Kommentoi

Kommentoi juttua: Paahdetut broilerifileet

Sinun täytyy kommentoidaksesi.