Paahtopaisti-piparjuurirullat
Paahtopaisti-piparjuurirullat on helppo alkuruoka tai pikkusuolainen suupala. Sipaise tuorejuustoa paahtopaistiviipaleen päälle, aseta päälle kapris ja kääräise kääretortun tapaan rullalle.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 12 annosta
- Munaton
Ainekset
Paahtopaisti-piparjuurirullat:
- 6 viipaletta (noin 150 g) naudan paahtopaistiviipaleita
- 100 g piparjuurituorejuustoa
- 12 isoa varrellista kaprista
Valmistusohje
Paahtopaisti-piparjuurirullat tehdään helposti näin:
- Leikkaa paahtopaistiviipaleet pitkittäin kahtia. Levitä piparjuurituorejuustoa viipaleille.
- Aseta jokaiselle viipaleelle varrellinen iso kapris ja kääräise rullalle niin, että kapriksen varsi jää rullan ulkopuolelle. Kiinnitä rullat tarvittaessa cocktailtikuilla.
Lue myös: Paahtopaisti lisukkeineen sopii sunnuntairuoaksi – näin eri tavoin sen voit valmistaa
Lue myös Anna.fi/ruoka: Lohi-piparjuurirullat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Paahtopaisti-piparjuurirullat