Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Paahtopaisti-piparjuurirullat

Paahtopaisti-piparjuurirullat on helppo alkuruoka tai pikkusuolainen suupala. Sipaise tuorejuustoa paahtopaistiviipaleen päälle, aseta päälle kapris ja kääräise kääretortun tapaan rullalle.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
12  annosta

Ainekset

Paahtopaisti-piparjuurirullat:

  • 6 viipaletta (noin 150 g) naudan paahtopaistiviipaleita
  • 100 g piparjuurituorejuustoa
  • 12 isoa varrellista kaprista

Valmistusohje

Paahtopaisti-piparjuurirullat tehdään helposti näin:

  1. Leikkaa paahtopaistiviipaleet pitkittäin kahtia. Levitä piparjuurituorejuustoa viipaleille.
  2. Aseta jokaiselle viipaleelle varrellinen iso kapris ja kääräise rullalle niin, että kapriksen varsi jää rullan ulkopuolelle. Kiinnitä rullat tarvittaessa cocktailtikuilla.

Lue myös: Paahtopaisti lisukkeineen sopii sunnuntairuoaksi – näin eri tavoin sen voit valmistaa

Lue myös Anna.fi/ruoka: Lohi-piparjuurirullat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Paahtopaisti-piparjuurirullat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.