Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pannukakku ilman munaa

Jos lisäät pannukakkutaikinaan kasviksia, esimerkiksi 3-4 porkkanaa raastettuna, käytä vähemmän maitoa. Jauhoiksi sopivat myös hiivaleipävehnäjauhot. Pannukakku maistuu kuumana tai kylmänä marjahillon tai -soseen kanssa.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Pannukakku ilman kananmunaa

  • 1 dl maitorahkaa
  • 4 dl maitoa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

Pannukakku ilman munaa tehdään helposti näin:

Pannukakku ilman munaa onnistuu helposti ja lopputulos on maukas.

  1. Sekoita aineet taikinaksi ja kaada voideltuun vuokaan.
  2. Kypsennä pannukakkua 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  3. Tarjoa pannukakku itse tehdyn mansikkahillon kanssa.

Lue myös: Munattomia leivonnaisia

Lue myös Anna.fi/ruoka: Kaurapannukakku


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pannukakku ilman munaa

Hellä Anneli

Onnistui. Mutta on myönnnettävä, kaipasin kananmunaa.
Katsoin muitakin kananmunattomia ohjeita. (soijaa en voi käyttää, niveleni eivät tykkää)
Minulla on nyt aikaa kokeilla kaikkea uutta ja tehdä vanhaa.
”OPPIA IKÄ KAIKKI” ja leipomaan💕

Marja

Netistä löytyy myös munattomana versiona ”maailman paras pannukakku”. Se on hyvä, mutta makea ja rasvainen. Jos syö vaikka omenasoseen ja pakastemarjojen kanssa, on ihan oivallinen. Muutoin sokeria voi siitä kyllä vähentää oman maun mukaiseksi.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.