Reseptit

Pikkukesäkurpitsa

Ainekset

  • 1 kg pientä kesäkurpitsaa
  • 4 isoa kypsää tomaattia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • oliiviöljyä
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Pikkukesäkurpitsa
  1. Pese pienet 8-12 sentin pituiset kesäkurpitsat. Leikkaa molemmista päistä pieni pala pois ja leikkaa päihin viilto.
  2. Soseuta tomaatit monitoimikoneessa, lisää valkosipulia, oliiviöljyä ja mausteita. Sekoita kaikki aineet ja kaada kastike kesäkurpitsoiden päälle uunivuokaan. Kypsennä uunissa 200 asteessa. Lisää tarvittaessa puoli lasillista vettä. Maistuu feta-juuston ja leivän kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pikkukesäkurpitsa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.