Reseptit

Puolukkatorttu

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
20  annosta

Ainekset

täyte:

  • 5 dl puolukoita
  • 1 dl hillo-marmeladisokeria

Taikina:

  • 2.5 dl piimää
  • 0.5 dl öljyä
  • 1.5 dl sokeria
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl soodaa
  • 3 tl piparkakkumaustetta

pinnalle:

  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl sokeria
  • 50 g voita

Valmistusohje

Puolukkatorttu

 

  1. Kiehauta marjat ja hillo-marmeladisokeri.
  2. Sekoita piimä, öljy ja sokeri. Sekoita mausteet ja kohotusaine jauhoihin. Lisää jauhot piimäseokseen.
  3. Kaada taikina laakeaan noin 22×22 cm vuokaan. Kaada puolukkaseos pinnalle.
  4. Nypi kookoshiutaleet, jauhot, sokeri ja rasva muruiseksi seokseksi ja ripottele se paistoksen pinnalle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Puolukkatorttu

Sinun täytyy kommentoidaksesi.