Reseptit

Rommi-rusinaleivokset

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
12  annosta

Ainekset

  • 6 kpl (500 g) voitaikinalevyjä

voiteluun:

  • 1 muna

täyte:

  • 200 g maustettua rommi-rusinarahkaa
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 sharon
  • 100 g tummia viinirypäleitä
  • 1 kiivi

Lisäksi:

  • mantelilastuja

Valmistusohje

Rommi-rusinaleivokset

 

  1. Levitä voitaikinalevyt leivinpaperin päälle uunipellille. Anna sulaa hetki. Leikkaa levyt puoliksi. Voitele kananmunalla ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita vaahto rahkan joukkoon. Nostele seosta voitaikinaleivospohjille.
  3. Pese sharon hyvin ja leikkaa lohkoiksi. Huuhtele viinirypäleet, puolita ja poista tarvittaessa siemenet. Kuori ja viipaloi kiivi. Aseta hedelmäviipaleita leivoksille. Koristele halutessasi mantelilastuilla.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Rommi-rusinaleivokset

Sinun täytyy kommentoidaksesi.