Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Rucolapesto

Ainekset

  • 1 ruukku villirucolaa
  • 1 ruukku basilikaa
  • 0.5 dl parmesaaniraastetta
  • 0.5 dl pinjansiemeniä
  • tai mantelijauhetta
  • 1 kpl valkosipulinkynsiä
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

Rucolapesto

Rucolapesto on helppo ja taatusti herkullinen ruokien maustaja. Villirucolan lisäksi makua antavat basilika, valkosipuli ja parmesaani. Tarjoile rucolapestoa perinteiseen tapaan pastan kera, käytä salaatinkastikkeena tai sipaise vaikka leivälle.

  • Mittaa ainekset tehosekoittajaan ja pyöräytä tahnaksi. Tarjoa pastan kera tai paahdetun patongin kanssa.
Kokeile myös näitä maukkaita kastikkeita:
Kuva: Kari Hautala/OM-arkisto

Kommentoi

Kommentoi juttua: Rucolapesto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.