Ruis-muromysli
- Kasvis
Ainekset
- 7 dl ruishiutaleita
- 1 dl fariinisokeria
- 50 g sulatettua voita tai margariinia
- 125 g kuivattuja karpaloita tai puolukoita
- 1-1½ dl kookoslastuja tai -hiutaleita
Valmistusohje
- Sekoita keskenään ruishiutaleet, fariinisokeri ja rasva. Levitä seos tasaisesti leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 200 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes hiutaleet ovat saaneet hieman väriä pintaansa. Varo polttamasta niitä. Sekoittele hiutaleita kerran paiston aikana.
- Anna hiutaleiden hieman jäähtyä ja kaada ne kulhoon. Lisää sekaan karpalot ja kookos. Säilytä mysliä tiiviissä kannellisessa astiassa, nauti kiisselin, mehukeittojen, maidon tai jogurtin kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Ruis-muromysli