Reseptit

Ruis-muromysli

Ainekset

  • 7 dl ruishiutaleita
  • 1 dl fariinisokeria
  • 50 g sulatettua voita tai margariinia
  • 125 g kuivattuja karpaloita tai puolukoita
  • 1-1½ dl kookoslastuja tai -hiutaleita

Valmistusohje

Ruis-muromysli
  1. Sekoita keskenään ruishiutaleet, fariinisokeri ja rasva. Levitä seos tasaisesti leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 200 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes hiutaleet ovat saaneet hieman väriä pintaansa. Varo polttamasta niitä. Sekoittele hiutaleita kerran paiston aikana.
  2. Anna hiutaleiden hieman jäähtyä ja kaada ne kulhoon. Lisää sekaan karpalot ja kookos. Säilytä mysliä tiiviissä kannellisessa astiassa, nauti kiisselin, mehukeittojen, maidon tai jogurtin kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Ruis-muromysli

Sinun täytyy kommentoidaksesi.