Sienitäytteiset cannellonit
Cannellonit valmistetaan suurista pastaputkista, joiden sisään sujautetaan muhkea sienitäyte. Täyttämisen jälkeen cannellonit paistetaan uunissa herkullisella juustokastikkeella peitettynä.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
täyte:
- 400 g tatteja tai kuningasosterisieniä
- 100 g suppilovahveroita tai siitakesieniä
- 1 kpl purjo
- 1 rkl soijakastiketta
- valkopippuria
kastike:
- 50 g voita
- 1 dl vehnäjauhoja
- 6 dl maitoa
- 100 g emmentaljuustoraastetta
- 50 g parmesaaniraastetta
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl valkopippuria
- ¼ tl muskottipähkinää
- 1 kananmuna
- (1 rkl jauhettuja, kuivattuja tatteja tai muita kuivattuja sieniä)
vuokaan:
- tilkka öljyä
- 12 kpl cannelloniputkiloa
Valmistusohje
Sienitäytteiset cannellonit tehdään näin:
Tuorepastan ohje täältä.
- Silppua sienet ja purjo. Kuullota ainekset öljyssä ja lisää mausteet.
- Valmista kastike. Sulata voi kattilassa ja kiehauta jauhot rasvassa. Lisää maito vähitellen hyvin sekoittaen. Lisää mausteet ja hauduta muutama minuutti. Sekoita joukkoon munat.
- Voitele laakea uunivuoka öljyllä. Lusikoi täyte cannelloniputkiloihin ja lado väljästi vuokaan.
- Kaada päälle juustokastike ja kypsennä 150-asteisessa uunissa noin tunnin ajan kunnes pinta saa kauniin värin ja pasta on pehmeää.
Katso myös: Pasta on parasta itse tehtynä – näillä vinkeillä onnistut!
Katso myös Anna.fi/ruoka: Kolmen sienen cannellonit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Sienitäytteiset cannellonit