Siikatartar
Siikatartar on raikas vaihtoehto graavilohelle. Siikatartar maistuu mainolta saaristolaisleivällä tarjottuna. Se sopii talven juhlapöytiin alkupalaksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
Ainekset
Siikatartar:
- 400 g tuoresuolattua siikaa
- hapanleipää
- tai saaristolaisleipää
- voita
- tai tuorejuustoa
- tilliä
Valmistusohje
Siikatartar valmistuu näin:
1. Jauha siikaviipaleet teholeikkurissa karkeahkoksi seokseksi. Ota leipäviipaleista muotilla pyöreitä paloja. Sivele viipaleet rasvalla tai tuorejuustolla. 2. Aseta leipäpalan ympärille pyöreä muotti ja täytä se siikatartarilla. Korista siikatartar tillillä.
Lue myös: Siikareseptejä alkupaloista pääruokiin
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Metsämarjagraavattu siika
Kommentoi
Kommentoi juttua: Siikatartar