Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Siikatartar

Siikatartar on raikas vaihtoehto graavilohelle. Siikatartar maistuu mainolta saaristolaisleivällä tarjottuna. Se sopii talven juhlapöytiin alkupalaksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Siikatartar:

  • 400 g tuoresuolattua siikaa
  • hapanleipää
  • tai saaristolaisleipää
  • voita
  • tai tuorejuustoa
  • tilliä

Valmistusohje

Siikatartar valmistuu näin:

1. Jauha siikaviipaleet teholeikkurissa karkeahkoksi seokseksi. Ota leipäviipaleista muotilla pyöreitä paloja. Sivele viipaleet rasvalla tai tuorejuustolla. 2. Aseta leipäpalan ympärille pyöreä muotti ja täytä se siikatartarilla. Korista siikatartar tillillä.

Lue myös: Siikareseptejä alkupaloista pääruokiin

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Metsämarjagraavattu siika


Kommentoi

Kommentoi juttua: Siikatartar

Sinun täytyy kommentoidaksesi.