Reseptit

Syysmarmeladi

Ainekset

  • 1 kg porkkanoita (uusia)
  • 200 g (3-4 dl) puolukoita
  • 1 sitruuna
  • 2 tl sitruunan kuorta
  • 7 dl hillosokeria

Valmistusohje

Syysmarmeladi
  1. Paloittele kuoritut porkkanat ja keitä vähässä vedessä kypsiksi. Valuta vesi lähes kokonaan pois.
  2. Lisää joukkoon sitruunanmehu ja soseuta porkkanat esimerkiksi sauvasekoittimella. Lisää soseenjoukkoon puolukat, sitruunan raastettu kuori sekä hillosokeri. Keitä miedolla lämmöllä ilman kantta koko ajan sekoittaen noin 10 minuuttia. (Sekoittaminen estää kiehuvan soseen roiskumisen.)
  3. Tölkitä marmeladi kuumana.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Syysmarmeladi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.