Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tatticappuccino

Tatticappuccino on kuohkea tattikeitto.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 5 dl vasikanlientä
  • 5 dl kanalientä
  • 100 g salottisipulia
  • 200 g tuoreita tatteja
  • 2-5 dl kermaa
  • 1 dl kuivaa sherryä
  • suolaa, valkopippuria
  • koristele siemenillä ja paistetuilla tateilla

päälle:

  • rasvatonta maitoa

Valmistusohje

 

  1. Keitä vasikan- ja kanalientä kokoon, niin että puolet haihtuu. Kuullota hienonnetut sipulit ja viipaloidut tatit. Lisää liemi ja kermaa. Mausta sherryllä, suolalla ja valkopippurilla. Siivilöi.
  2. Kuumenna maito ja vatkaa se vaahdoksi juuri ennen tarjoamista. Jaa keitto annosmaljoihin ja nosta kevyt vaahto päälle. Koristele siemenillä ja paistetuilla tateilla.
  • sienikeiton voi valmistaa myös sienijauheesta.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tatticappuccino

Sinun täytyy kommentoidaksesi.