Tatticappuccino
Tatticappuccino on kuohkea tattikeitto.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- 5 dl vasikanlientä
- 5 dl kanalientä
- 100 g salottisipulia
- 200 g tuoreita tatteja
- 2-5 dl kermaa
- 1 dl kuivaa sherryä
- suolaa, valkopippuria
- koristele siemenillä ja paistetuilla tateilla
päälle:
- rasvatonta maitoa
Valmistusohje
- Keitä vasikan- ja kanalientä kokoon, niin että puolet haihtuu. Kuullota hienonnetut sipulit ja viipaloidut tatit. Lisää liemi ja kermaa. Mausta sherryllä, suolalla ja valkopippurilla. Siivilöi.
- Kuumenna maito ja vatkaa se vaahdoksi juuri ennen tarjoamista. Jaa keitto annosmaljoihin ja nosta kevyt vaahto päälle. Koristele siemenillä ja paistetuilla tateilla.
- sienikeiton voi valmistaa myös sienijauheesta.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tatticappuccino