Tomaatti-juustosalaatti
Tomaatti-juustosalaatti kootaan paahdetuista kirsikkatomaateista, tuoreista tomaateista ja burratajuustosta. Yrttiöljy viimeistelee maun.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Tomaatti-juustosalaatti
- 400 g erivärisiä kirsikkatomaatteja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tl oreganoa
- ¼ tl hiutalesuolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ¼ tl sokeria
- 2 isoa tomaattia
- 250 g burraata- tai mozzarellajuustoa
Yrttiöljy
- 1 ruukku basilikaa
- ½ ruukkua persiljaa tai ruohosipulia
- 1 rkll sitruunamehua
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 tl hunajaa
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tomaatti-juustosalaatti