Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Uunipaprikat

Uunipaprikat ovat loistava lisuke liha-, kala- tai kasvisruoan kaveriksi. Testaa erivärisiä paprikoita ja saat kauniin kokonaisuuden.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Uunipaprikat:

  • 1 keltainen paprika
  • 1 punainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • 1-2 sipulia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ¼ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria

Valmistusohje

Uunipaprikat valmistuvat helposti näin:

  1. Halkaise paprikat ja poista siemenet ja niitä ympäröivät kalvot. Leikkaa paprikat suikaleiksi. Kuori ja lohko sipulit.
  2. Kaada uunipannulle vähän oliiviöljyä ja kääntele paprikasuikaleita ja sipulilohkoja öljyssä. Kypsennä kiertoilmauunissa 180 asteessa tai tavallisessa uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Uunipaprikat maistuvat parhailta haaleina.

Lue myös: Täytetyt suippopaprikat grillissä

Lue myös Anna.fi: Paprika taipuu joka makuun


Kommentoi

Kommentoi juttua: Uunipaprikat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.