Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vadelmainen Tiramisu

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

  • sormikeksejä
  • tai kääretorttulevy

kostutus:

  • 1 dl vadelmamehua
  • täyte:
  • 250 g mascarbonejuustoa tai
  • tai maustamatonta tuorejuustoa tai
  • tai paksua jogurttia (rasvaa 10 %)
  • purkki vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai kuohukermaa
  • 1 l vadelmia
  • 3 dl vadelmahilloa

koristeeksi:

  • vadelmia tai muita marjoja
  • sitruunamelissan lehtiä tai mintun oksia

Valmistusohje

  1. Vaahdota kerma tai vaniljakastike ja sekoita se juuston tai jogurtin kanssa.
  2. Sekoita marjat hilloon. Jätä muutama marja koristeluun.
  3. Aseta kerros keksejä tai puolet kääretorttulevystä tarjoiluastian pohjalle. Kostuta keksit mehulla. Lusikoi päälle marjoilla raikastettua hilloa ja juustoseosta.
  4. Aseta päälle toinen kerros keksejä tai toinen torttulevyn puolikas ja marjahilloa sekä juustoa. Korista juusto-kermaseoksella ja marjoilla sekä yrttien lehdillä. Tarjoa heti.
  • Vinkki: Pohjana voi käyttää joko keksejä, marenkia tai kääretorttulevyä. Jos et ole varma esimerkiksi lakkiais- tai syntymäpäivävieraiden määrästä, tätä voi kakkua koota sitä mukaa lisää kuin vieraita tuntuu tulevan.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vadelmainen Tiramisu

Sinun täytyy kommentoidaksesi.