Valkoinen mousse
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 200 g valkosuklaata tai
- tai limetin makuista valkosuklaata
- 2 kpl munankeltuaista
- 50 g voita
- 2 dl ranskankermaa
- 0.5 dl tomusokeria
- 2 kpl munanvalkuaista
kulhoihin:
- 3 dl ananaspaloja tai
- mangososetta
koristeeksi:
- kookoslastuja
Valmistusohje
- Sulata suklaa ja voi varovasti mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Erottele keltuaiset valkuaisista. Vaahdota valkuaiset ja sokeri.
- Sekoita keltuaiset ja ranskankerma suklaan joukkoon. Lisää lopuksi valkuaisvaahto.
- Lusikoi laseihin tai annosmaljoihin ananaspaloja tai mangososetta. Kaada mousse maljoihin ja korista kookoslastuilla. Jäähdytä ainakin tunti jääkaapissa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Valkoinen mousse