Reseptit

Valkopavut mausteliemessä

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 5 dl keitettyjä valkopapuja
  • 2 dl kylmäpuristettua oliivi-, ryps- tai Camelina-öljyä
  • 4 oreganon oksaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 tl hunajaa
  • 0.5 dl valkoviinietikkaa
  • suolaa

Valmistusohje

Valkopavut mausteliemessä
  1. Valuta keitetyt valkopavut ja laita kulhoon.
  2. Leikkaa kuoritut valkosipulinkynnet tikuiksi ja ripota pavuille. Lisää oreganon oksat ja valuta päälle kasvisöljy, hunaja ja valkoviinietikka. Mausta suolalla. Anna papujen maustua tunnin verran.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Valkopavut mausteliemessä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.