Vuohenjuustoperhoset
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 200 g vuohenjuustoa
- 500 g pieniä kesäkurpitsoja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 3 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
- 3 rkl sileälehtistä persiljaa hienonnettuna
- yhden sitruunan mehu
- chilihiutaleita
- noin 0,5 tl suolaa
- rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
- noin 350 g perhospastaa
Valmistusohje
1. Viipaloi kesäkurpitsat. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Paahda kesäkurpitsaviipaleita kuumalla pannulla molemmin puolin kunnes ne saavat väriä. Puhdista pannu, lisää öljyä ja valkosipuliviipaleet ja kuullota kevyesti.
2. Lisää hienonnetut yrtit, sitruunamehu ja pari hyppysellistä chilihiutaleita sekä kesäkurpitsat. Kuumenna uudelleen ja mausta suolalla ja pippurilla. Murustele vuohenjuusto kastikkeen joukkoon ja lämmitä kastike, mutta älä keitä.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Laita pasta lämmitettyyn tarjoilukulhoon, nostele päälle kastike ja tarjoa.
Ohje: Armi Rajala, Kurjenkylä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vuohenjuustoperhoset