Vuohenjuustotahna
Vuohenjuustotahna syntyy hetkessä pehmeästä vuohenjuustosta ja tuorejuustosta. Tahna maustetaan tuoreilla yrteillä, esimerkiksi persiljalla, timjamilla tai ruohosipulilla. Vuohenjuustotahnalla täydennät myös välimerellisen pakastekalakeiton.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Kasvis
Ainekset
vuohenjuustotahna
- 150 g pehmeää vuohenjuustoa
- 100 g maustamatonta kevyttuorejuustoa
- 1 rkl persilja-, timjami- tai ruohosipulisilppua
Valmistusohje
Vuohenjuustotahna valmistuu näin helposti:
Tällä reseptillä teet noin 2 dl valmista vuohenjuustotahnaa.
- Sekoita aineet keskenään tasaiseksi tahnaksi.
- Tarjoile leivän päällä tai välimerellisen pakastekalakeiton pinnalla.
Katso myös: Nopea kalatahna
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Juustopallerot
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vuohenjuustotahna