Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vuohenjuustotahna

Vuohenjuustotahna syntyy hetkessä pehmeästä vuohenjuustosta ja tuorejuustosta. Tahna maustetaan tuoreilla yrteillä, esimerkiksi persiljalla, timjamilla tai ruohosipulilla. Vuohenjuustotahnalla täydennät myös välimerellisen pakastekalakeiton.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

vuohenjuustotahna

  • 150 g pehmeää vuohenjuustoa
  • 100 g maustamatonta kevyttuorejuustoa
  • 1 rkl persilja-, timjami- tai ruohosipulisilppua

Valmistusohje

Vuohenjuustotahna valmistuu näin helposti:

Tällä reseptillä teet noin 2 dl valmista vuohenjuustotahnaa.

  1. Sekoita aineet keskenään tasaiseksi tahnaksi.
  2. Tarjoile leivän päällä tai välimerellisen pakastekalakeiton pinnalla.
Vuohenjuustotahna ja välimerellinen kalakeitto
Paahtoleivälle sivelty vuohenjuustotahna täydentää välimerellisen pakastekalakeiton. Kuva: Norman Ojanen

Katso myös: Nopea kalatahna

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Juustopallerot


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vuohenjuustotahna

Sinun täytyy kommentoidaksesi.