Ihana vaniljavaahto
Itse en henk. koht. pidä pelkän kermavaahdon mausta kakun välissä. Vaniljakastike sen sijaan maistuu hyvältä, mutta on koostumukseltaan liian löysää. Tällä ohjeella tulee täyte, jossa on sopivan pehmeä, mutta silti kiinteä koostumus. Tämä myös maistuu todella hyvälle ja on helppo tehdä. Vaniljakreemi ei tule liian voimakkaana, tuskin huomaa sitä lainkaan. Sopii esim. omenahillon ja banaanien seuraksi kakun väliin.
Riittää n. 24 cm kahteen väliin.
Aineet:
1 prk Flora Vatkattavaa vaniljakastiketta
1 prk Flora kuohukermaa
1 rkl vaniljasokeria
vajaa 1 rkl vaniljakreemijauhetta
Ohje:
Vatkaa vaniljakastike ja kuohukerma vaahdoksi. Lisää sokeri kerman joukkoon, yhdistä vaniljavaahtoon ja lisää lopuksi vaniljakreemijauhe.
Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen! Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan! Copyright Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos! Yhteydenotot suklaapossu.leipoo (at) gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Ihana vaniljavaahto
Hei. Käykö tämä myös kakun pursottamiseen?
Heippa 🙂 Tämän tekemisestä on aikaa, enkä aivan tarkkaan muista onko koostumus pursotukseen sopiva. Mutta aineksista päätellen pitäisi onnistua 🙂