Suklaapossu

Juhlakakku I

 

Olin jo muutamia kertoja ”valitellut” työtoverille etten tiedä mihin kaikki kakut pistäisin, kun niitä tulee tehtyä kotona liiankin usein. Tämä kaveri sai töistä todella hyvät uutiset ja pitihän sitä kakulla juhlistaa. Joten löytyi vihdoinkin todellinen syy kakun (tai tällä kertaa kahden kakun =)) tekoon. Mitään teemaa näissä ei ollut, halusin samalla testata muutamia juttuja, joita en ennen ollut koittanut.
Tässä kakussa testasin pätkistäytettä sekä kakun kuorruttamista suklaamassalla (tai ylipäätään millään muulla kuin kermavaahdolla). Helma meni ryttyyn, mutta eipä se onneksi kakkujen tilaajaa haitannut.

Täyte ei ollut mieluinen, joten sitä ei löydy blogista.

Pohjana 22 cm 5 munan kaakaosokerikakkupohja. 

Täytteenä pätkismousse (mousse on vielä jatkojalostuksessa, joten ohjetta ei vielä löydy blogista)

Koristelu:
Päällä suklaamassan ja sokerimassan sekoitus (n. ½, ½ ) jonka alla kerros kermaa ja pätkismoussea. Kukat ja lehdet samasta massasta.
Pinnalle suihkautettu pronssista kimallesprayta.


    Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen!

Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan!

Copyright

Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos!

Yhteydenotot
suklaapossu.leipoo (at) gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Juhlakakku I

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *