
Lohitahna palttoonnapeille

Tein tätä lohitahnaa kahteen juhlaan viikon välien. Ensimmäisellä kerralla laitoin tahnan palttoonappien päälle. Ne menivät kuin kuumille kiville ja loppuivat kesken. Eikä ihme, hyviä kun olivat! Toisella kerralla palttoonapit olivat kadonneet kaupasta, joten laitoin tahnan ruissipsien päälle. Ne hieman imivät tahnan kosteutta itseensä, vaikka muuten olivatkin hyviä. Palttoonapit ovat siis tähän tarkoitukseen parempia.
Alla oleva määrä riittää n.25 palttoonapille.
Aineet:
n. 200 g lämminsavulohta
pieni punasipuli pieneksi silputtuna
n. 1 dl ranskankermaa
ruohosipulisilppua
Sekoita aineet keskenään. Tarjoa palttoonappien kanssa.
Koristele vaikka ruohosipulisilpulla tai poikittaisella ruohosipulin varrella.

Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen! Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan! Copyright Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos! Yhteydenotot suklaapossu.leipoo (at) gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lohitahna palttoonnapeille