Lohitahna palttoonnapeille

 

Tein tätä lohitahnaa kahteen juhlaan viikon välien. Ensimmäisellä kerralla laitoin tahnan palttoonappien päälle. Ne menivät kuin kuumille kiville ja loppuivat kesken. Eikä ihme, hyviä kun olivat! Toisella kerralla palttoonapit olivat kadonneet kaupasta, joten laitoin tahnan ruissipsien päälle. Ne hieman imivät
tahnan kosteutta itseensä, vaikka muuten olivatkin hyviä. Palttoonapit ovat siis
tähän tarkoitukseen parempia.

Alla oleva määrä riittää
n.25 palttoonapille.

 

Aineet:

n. 200 g
lämminsavulohta

pieni punasipuli pieneksi silputtuna

n. 1 dl ranskankermaa

ruohosipulisilppua

Sekoita aineet keskenään. Tarjoa palttoonappien kanssa.

Koristele vaikka ruohosipulisilpulla tai poikittaisella ruohosipulin varrella.

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Lohitahna palttoonnapeille

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X