Suklaapossu

Nopeat juustosarvet

Nämä oli todella nopea ja helppo tehdä ja olivat ihanan meheviä heti uunista otettuna. Jäähdyttyään hieman kuivuivat, joten suosittelen nauttimaan juuri paistettuina. Juustoa saa olla reilusti ja se saa olla mielellään maultaan voimakasta. Nämä kestänevät myös pakastamisen ennen paistoa.

Taikina: 2 tl leivinjauhetta 4 dl vehnäjauhoja 1/2 tl suolaa 50 g juoksevaa rasvaa (/voita / ½ dl öljyä) 2 dl juustoraastetta tiukahkoksi pakattuna (laitoin puolet mustaleima-emmentalia, puolet savujuustoa) 1 prk (á 250 g) kermaviiliäTäyte: n.2 dl punaleima-emmentaljuustoa raasteena 50g aurajuustoa Voiteluun: 1 muna

pinnalle juustoraastettaSekoita kuivat aineet, lisää rasva ja kermaviili, vaivaa tasaiseksi kimmoiseksi taikinaksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli pyöreäksi levyksi, n 0.5 cm paksuksi levyksi. Jaa levy 8 sektoriin, laita täyte leveään päähän (n. 1 rkl/sarvi), kääri sarviksi, voitele munalla ja ripottele päälle vielä hieman juustoraastetta. Paista 200 asteessa, n. 12-15 min.


    Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen!

Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan!

Copyright

Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos!

Yhteydenotot
suklaapossu.leipoo (at) gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Nopeat juustosarvet

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *