Nopeat juustosarvet

Nämä oli todella nopea ja helppo tehdä ja olivat ihanan meheviä heti uunista otettuna. Jäähdyttyään hieman kuivuivat, joten suosittelen nauttimaan juuri paistettuina. Juustoa saa olla reilusti ja se saa olla mielellään maultaan voimakasta. Nämä kestänevät myös pakastamisen ennen paistoa.

Taikina:
2 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
50 g juoksevaa rasvaa (/voita / ½ dl öljyä)
2 dl juustoraastetta tiukahkoksi pakattuna (laitoin puolet mustaleima-emmentalia,
puolet savujuustoa)
1 prk (á 250 g) kermaviiliäTäyte:
n.2 dl punaleima-emmentaljuustoa raasteena
50g aurajuustoa


Voiteluun:
1 muna

pinnalle juustoraastettaSekoita kuivat aineet, lisää rasva ja kermaviili, vaivaa
tasaiseksi kimmoiseksi taikinaksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli pyöreäksi
levyksi, n 0.5 cm paksuksi levyksi. Jaa levy 8 sektoriin, laita täyte leveään
päähän (n. 1 rkl/sarvi), kääri sarviksi, voitele munalla ja ripottele päälle vielä hieman juustoraastetta. Paista 200
asteessa, n. 12-15 min.

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Nopeat juustosarvet

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X