Suklaapossu

Palkinto elokuun leivontafoorumin haasteen toisesta sijasta

 

Viime perjantaina hain postista odotetun paketin, joka sisälsi Leivontafoorumin elokuun haasteen toisen sijan voittopalkinnon. Palkinnon lahjoitti Fazer/Suklainen keittiö. Paketti piti sisällään: viisi pussi erilaisia crush-rouheita (wiener nougat, turkinpippuri, tutti frutti, suklaa ja marianne), iso levy 44% leivontasuklaata, vadelman makuista tummaa leivontasuklaata, tummaa suklaata (70%), valkoista leivontasuklaata, sitruunan makuista valkoista leivontasuklaata, kaakaojauhetta, pienen reseptikirjasen, puuvartisen nuolijan ja onnittelukortin. Aivan mahtava paketti ja kaikelle tulee käyttöä.

Nuolijoita ei koskaan ole liikaa. Itse asiassa aina kun sellaista tarvitsee, niin kaikki tuntuu olevan juuri silloin pesussa.. Puuvartista nuolijaa ei vielä löytynytkään ja tämä tuntui muutenkin juuri käteen sopivalta.

Ohjekirjasessa oli kivoja vinkkejä suklaisen ja crush-rouheiden käyttöön.

 

Noita leivontasuklaita olenkin jo katsellut kaupassa, mutta koskaan ei ole niitä tullut ostettua. Nyt pääsen niitäkin testailemaan 😀

Kiitos vielä Fazer/Suklainen keittiö aivan ihanasta palkinnosta!


    Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen!

Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan!

Copyright

Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos!

Yhteydenotot
suklaapossu.leipoo (at) gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Palkinto elokuun leivontafoorumin haasteen toisesta sijasta

Anu Lahti

Oikein paljon onnea hienosta sijoituksesta! Palkinto on mahtava!

Suklaapossu

Kiitos Anu! 🙂 Paketin sisältö oli aivan mahtava yllätys!

Kirsi/Kirsin keittiössä

Voi miten upea palkinto! Onnea!
Kyllä nyt kelpaa leipoa suklaa-herkkuja 😉

Suklaapossu

Kiitos Kirsi! 🙂 Nämä tulee kyllä käytettyä viimeistä murusta myöten 😉 Saas nähdä paljonko päätyy leivontaan asti, pitäähän tuotteille tehdä laadunvarmistus pelkiltäänkin maistelemalla ;D

Anonyymi

Paljo onnea, olet todella sen ansainnut <3
T.aktiivi anonyymi lukijasi

Vastaa käyttäjälle Kirsi/Kirsin keittiössäPeruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *