Pikeerin perusohje

¼ dl valkuaista
1 ½ dl tomusokeria piparille käytettäviin rajauksiin/ 1 ¼ dl tasaiseen pintaan/
jopa 2 dl ”jääpuikkoihin”
3 tippaa sitruunamehua/tiivistettä tai etikkaa
Vatkaa valkuaista ja 1 dl tomusokeria sähkövatkaimella 3 minuuttia. Sekoita joukkoon sitruunamehu/etikka ja loput tomusokerista. Jatka vatkaamista hetken aikaa.Värjää halutessasi pasta-, tomu- tai apteekin jauheväreillä.
Esim. rajauksiin sopiva pikeeri on sopivan paksuista kun vatkaimia nostettaessa tulee vuoret, mutta niiden päät taipuivat alaspäin.

Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen! Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan! Copyright Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos! Yhteydenotot suklaapossu.leipoo (at) gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pikeerin perusohje