Puolukkainen kinuski-sydänkakku

Äitini halusi viedä kaverilleen syntymäpäivälahjaksi kakun. Sain kunnian tehdä sen. Täytteeksi toivottiin herkulliseksi todettua kinuski-puolukkatäytettä. Ja oli kuulemma tälläkin kertaa maistunut todella hyvin.
Annoin kakun koristeita vaille valmiina äidilleni sekä pistin koristeet mukaan erillisessä rasiassa.
Kakku nautittaisiin vasta seuraavana päivänä, eivätkä sokerimassasta tehdyt koristeet olisi kestäneet hyvänä kakun päällä niin pitkään. Aitini laittoi koristeet kakun päälle ennen kakun korkkaamista. Sain vielä kuvan valmiista kakusta ja tällainen se oli.
Pohjana 2 munan sokerikakkupohja pieneen 16 cm sydänvuokaan.
Täytteenä puolikas annos puolukka-kinuskitäytettä.
Päällä kermapursotukset (osa kuohukermaa, osa flora vispiä+tuorejuustoa), jotka maustettu sokerilla ja voi-vaniljaesanssilla.
Koristeet tehty sinisellä värjätystä sokerimassasta.

Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen! Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan! Copyright Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos! Yhteydenotot suklaapossu.leipoo (at) gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Puolukkainen kinuski-sydänkakku