
Savulohitäyte ruisleivälle/saaristolaisleivälle

Näitä lohitäytteisiä saaristolaisnappeja tarjoiliin viime kuukauden puolella esikoisen nimpparikahveella. Olivat kiva vaihtoehto voileipäkakuille tai piirakoille. Täytteen tein hyvinkin samalla tavalla, kuin olen aiemmin tehnyt palttoonappeihin, vain pienen pienin muutoksin. On se vain hyvää.
Alle tulevan leivän arvoin saaristolaisnapin ja tavallisen ruisleivän väliltä. Itse olisin valinnut mauttomamman ruisleivän, mutta toinen makutuomari oli saaristolaisnapin kannalla, joten laitoin sellaista. Edelleen olen toki ruisleivän kannalla 😉
Savulohitäyte ruisleivälle/saaristolaisleivälle
n. 15 saaristolaisnapille
Aineet:
n. 400 g lämminsavulohta
1 isohko punasipuli pieneksi silputtuna
n. 1.5 dl turkkilaista jogurttia
100 g tuorejuustoa (laitoin valkosipuli- ja piparjuurituorejuustopaketin jämät)
n. 1.5 dl ruohosipulisilppua
Ohje:
Sekoita aineet keskenään. Maista ja mausta halutessasi lisää. Tarjoa saaristolaisnappien kanssa. Koristele vaikka ruohosipulisilpulla tai poikittaisella ruohosipulin varrella ja kirsikkatomaatin puolikkailla
Vinkki: * Voit tehdä täytteen valmiiksi jääkaappiin odottamaan vaikkapa jo edellisenä päivänä. Laita täyte vaikkapa pursotuspussiin tai paksuun pakastepussiin, niin siitä ei tartu hajuja muualle jääkaappiin. Täyttövaiheessa leikkaa pussin kulmaan reikä ja pursota täyte leipien päälle.

Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen! Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan! Copyright Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos! Yhteydenotot suklaapossu.leipoo (at) gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Savulohitäyte ruisleivälle/saaristolaisleivälle