Suklaapossu

Turkoosi kukkakakku

Veljeni oli tulossa käymään ja sain taas ihanan syyn tehdä jotain kahvipöytään. Tällä kertaa itse leipominen jäi tosin melko vähiin, sillä kaivoin pakkasesta valmiiksi täyttämäni kakun. Kakun päälle kaapista löytyi toiseen kakkuun käyttämäni valkosuklaamassan jämät. Koristelu hoitui varastosta löytyneillä sokerimassakukilla. Kakusta tuli ehkä ”hieman” tyttömäinen, mutta eipä se varmaan veljeäni haitannut 🙂

Oli ehdottomasti kiva päästä pitkästä aikaa koristelemaan kakkua, vaikka se hoituikin näin helpolla. Lisää kakkuiluja luvassa lähitulevaisuudessa 🙂

Turkoosi kukkakakku

n. 20 cm vuokaan

Pohja:

5 munan sokerikakkupohja

Täyte:

Mansikkamousse extra-mansikkalisällä

Kostutus:

Mansikkasosetta

Päällinen ja koristeet:

Valkosuklaamassaa, sokerimassaa


    Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen!

Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan!

Copyright

Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos!

Yhteydenotot
suklaapossu.leipoo (at) gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Turkoosi kukkakakku

Taru

Ihanan keväinen kakku ja täytekin kuulostaa ihanalta 🙂 Kukista olet saanut kauniit pienellä "lisäliikkeellä" 🙂
Koskakohan saan aikaiseksi harjoitella tuollaista massakakkua… Koristeista puhumattakaan! Olen niin huono niissä :/

Suklaapossu

Kiitos 🙂 Mansikkamousse on aina hyvää ja tuo mansikkasoseella kostuttaminen tuo vielä ihanaa lisämakua 🙂

Mä testailin erilaisia tapoja muokata peruskukkamuotilla tehtyjä kukkia sillon kun etsin niitä ihania petunia-muotteja mitä sullakin on. Noi isommat kukat ehkä jopa muistuttavat niitä hieman 🙂 Toi valkosuklaamassa on mun mielestä ihan ykkönen näissä kuorrutuksissa. Mä suosittelen harjoittelemaan sen kaa, sillä maku on aivan eri luokkaa kuin muissa massoissa, ja mun mielestä se tottelee paremmin kuin esim. marsipaani, joka mulla ainakin aina repeytyy. Ja jos mäkin kerran oon oppinut tämänkin verran, nin kyllä säkin taatusti opit! Ei muuta kuin koittamaan! 😀

Vastaa käyttäjälle TaruPeruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *