Eroon couperosasta ja ruusufinnistä? Uutuushoito testissä

Ruusufinni ja couperosa kiusana? Uutuushoito voi auttaa. Lue testaajan hoitokokemus ja katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Olen koko ikäni kärsinyt couperosasta ja ajoittain pahaksikin äityvästä ruusufinnistä kasvoillani. Osasyynä ovat geenit, mutta myös elämäntilanteet ja elämäntavat vaikuttavat siihen, millaisessa kunnossa ihoni on.

Olen myös nautiskelija. Tuliset ruoat, aurinko, viini ja sauna kuuluvat elämääni. Elämänrytmini on välillä epäsäännöllistä. Valvon ajoittain liian myöhään ja saan ihoni stressitilaan helposti.

Ihon tila hoitoon mennessä

Ihoni oli couperosasta erittäin punainen ja ruusufinnistä tulehtunut, osittain kuiva ja osittain rasvainen. Hain Esteettisen ihonhoidon erikoisklinikalta Skinmedista apua vaikealle iholleni. Klinikan omistaja ja hoitaja Anne Tuovinen on sairaanhoitaja, terveydenhoitaja ja kosmetologi. Hän näki nopeasti, että ihoni oli tulehtuneessa tilassa, herkkä ja punoittava. Tulehtunut alue näkyi poskilla ja otsassa osittain myös turvotuksena ja alueen ihohuokoset olivat erittäin suuret. Teimme hoito-ohjelman: hoitaisimme ensin tulehduksen kuntoon, minkä jälkeen jatkaisin couperosan punaisuuden hoitoa. Hoito koostui hoitolassa tehdystä kasvohoidosta ja kotihoidosta Zo Skin Health -tuotteilla.

 

Zo Medicalin Rozatrol-seerumi auttaa punoittavaan ihoon kirkastaen ja rauhoittaen ihon sävyä.

Hoitolahoito

Invisapeel -hoito on tarkoitettu hyvin kuivalle, herkälle ja ”vahingoittuneelle” iholle. Hoito sisälsi entsymaattisen ja ja kemiallisen kuorinnan ja hoito sovellettiin omalle iholleni sopivaksi.

Hoito alkoi normaalilla ihonpuhdistuksella, kuorinnalla ja aktivaattorilla, joka tehostaa kuorinta-aineen vaikutusta. Sen jälkeen tehtiin varsinainen hedelmähappokuorinta, jonka pääasiallinen tehtävä vaikuttaa ihon pintakerrokseen. Se myös vahvistaa ja pehmentää karheaa ihoa, ja tuo iholle kirkkautta.

Hoidon hinta on 90 e. Lisäksi hoitoa tukemaan kannattaa hoidon tekijän mukaan hankkia kotihoitituotteet, kuten puhdistus- ja kuorinta-aineet sekä kosteusvoiteet.

Vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyy, kuinka tulehdus on turvottanut otsaa ja poskia nenän pielistä posken alareunaan asti. Oikeanpuoleisessa kuvassa tulehdus on poissa ja iho on heleämpi ja tasainen.

Lopputulos

Ensimmäiset merkit näin heti hoitolahoidon jälkeen. Ihoni tulehdus oli rauhoittunut, ja iho oli sileämpi. Parin kuukauden jälkeen ihoni tulehdus oli poissa. Toki punaisuus ja pinalla olevat arvet ja verisuonet toki näkyivät, mutta turvotus oli poissa, ihohuokoset olivat pienentyneet ja sitä myöden myös punoitus. Iho oli myös huomattavasti sileämpi ja kirkkaampi, kuten kuvista näkee.

Neljän kuukauden jälkeen ihoni on pysynyt ennallaan ja hoidan sitä kotihoitotuotteilla, mutta olen vähentänyt esimerkiksi ihon kuorintatiheyttä. Iho on pysynyt sileänä ja tulehdus on pysynyt poissa.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Eroon couperosasta ja ruusufinnistä? Uutuushoito testissä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X