Hyvinvointi

Hoitovesi on ihonhoidon uusi hitti – katso, mitkä tuotteet menestyivät testissä

Aasiasta lähtöisin olevan ihonhoidon uusin hitti on kasvoille tarkoitettu hoitovesi. Testasimme eri hintaluokkien hoitovedet. Lue tulokset!

Hoitovedet tulivat ihonhoitorutiineihimme alun perin Etelä-Koreasta. Siellä ihonhoito on taidelaji, ja tuotteita kerrostetaan kasvoille niin puhdistus- kuin kosteutusvaiheessakin.

Nyt hoitovesiä valmistetaan muissakin maissa. Hoitoveden tuntuvin ominaisuus on raikkaus, kun se painellaan puhtaalle iholle. Hoitovesi siis lisätään puhdistetuille kasvoille ja kaulalle ennen muita tuotteita. Se lupaa muun muassa kosteuttaa ja pehmentää ihoa sekä valmistaa sitä vastaanottamaan seuraavat hoitotuotteet.

Testasimme kuusi erilaista hoitovettä. Tässä ovat testimenestyjät:

pHformula P.O.W.E.R. essence tonic -hoitovesi jättää ihon raikkaan tuntuiseksi

pHformula P.O.W.E.R. essence tonic -kiinteyttävä, kosteuttava ja kirkastava hoitovesi

TUOTE

pHformula P.O.W.E.R. essence tonic – kiinteyttävä, kosteuttava ja kirkastava hoitovesi 54 e / 75 ml

TESTAAJA

Normaali-ihoinen, kaipaan kosteutusta talvi-ihon lievään pintakuivuuteen.

MITEN TOIMII?

Hoikka muovipullo on kätevä: kaksi painallusta antaa sopivan määrän kirkasta miedontuoksuista nestettä kämmenelle. Taputtelen sen puhtaille kasvoille ja kaulalle aamuisin. Neste imeytyy saman tien ja jättää ihon raikkaan tuntuiseksi. Tavikuukausien pintakuivattama iho tykkää tästä! Riittoisa tuote, ostaisin uudelleen ja suosittelisin siskollekin.

PISTEET

5/5

WHAMISA Toner Deep Rich -hoitovedestä tuli uusi lemppari

WHAMISA Toner Deep Rich

TUOTE

WHAMISA Toner Deep Rich -hoitovesi 41,90 e / 120ml

TESTAAJA

Ihoni on herkkä, hiukan couperosaan taipuvainen, talvella helposti kuivuva pakkasen ja kuivan sisäilman takia. Kun aloitin tuotteen kokeilun, ihoni jopa hilseili kuivuuttaan, joten hoitovesi joutui todelliseen testiin.

MITEN TOIMII?

Tuotetta voi levittää käsin tai vanutupolla puhtaalle iholle. Suosittelen käsin lätkyttelyä, sillä se säästää tuotetta ja on helppoa, koska hoitovesi on hieman paksuhkoa. Hoitoveden tuoksu on jännittävän mentholinen ja raikas. Ennen tuotteen imeytymistä se tuntuu iholla hetken vähän tahmealta, mutta kosteuttava vaikutuksen huomaa heti. En itse tykkää läträtä useammalla kasvotuotteella, joten hoitoveden ja kosteusvoiteen yhdistelmä sopii minulle hyvin. Tuote on niin kosteuttava, että jopa kosteusvoiteen tarve vähenee. Kesällä saattaisin pärjätä jopa pelkällä hoitovoiteella! Löysin uuden lempparini. Tuote on niin riittoisa, että on hintansa väärti. Suosittelen!

PISTEET

5/5

Clarins Super Restorative Treatment Essence -hoitovesi teki ihosta hyvinvoivan

Clarins Super Restorative Treatment Essence -hoitovesi

 

TUOTE

Clarins Super Restorative Treatment Essence -hoitovesi 59 e / 200 ml

TESTAAJA

Herkkä sekaiho. Kaipaan pehmennystä ja virkistystä kasvojen iholle, ilman rasvaista tunnetta.

MITEN TOIMII?

Tuotetta käytetään aamuin illoin puhdistetulle iholle ennen hoitovoidetta. Geelimäisen nesteen voi levittää sormin tai vanulapulla. Nestettä on helppo ja mukava levittää. Se tuntuu raikkaalta ja imeytyy ihoon hyvin. Tuoksu on miellyttävä. Iho tuntuu käytön jälkeen pehmeältä, suorastaan ilahtuneelta. Voide imeytyy sen jälkeen hyvin. Ei ärsytä herkkääkään ihoa, vaan tuntuu mukavalta ja iho näyttää raikkaalta. Ihon sävy vaikuttaa tasaisemmalta ja muutenkin hyvinvoivalta. Ainoa miinus hinnasta.

PISTEET

4 ½

Sensai Prime Solution -hoitovesi kosteuttaa tehokkaasti

Sensai Prime Solution

 

TUOTE

Sensai Prime Solution -hoitovesi 160 e / 75 ml

TESTAAJA

Pintakuiva sekaiho, joka kaipaa kosteutusta etenkin talvisin, muttei liikaa, sillä ihoni myös rasvoittuu helposti.

MITEN TOIMII?

Sensain lasipullo on elegantti. Tuotetta levitetään ohjeen mukaan kolme painallusta puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin ja illoin. Tuoksuton hoitovesi levittyy kasvoille hyvin, imeytymistä joutuu hetken odottelemaan. Tuote kosteuttaa todella hyvin, kun se on imeytynyt eikä kosteusvoidetta välttämättä tarvitse. Kasvojen iho tuntuu pehmeältä ja virkistyneeltä. Miinusta hinnasta ja siitä, että hoitoveden imeytymistä joutuu hetken odottamaan.

PISTEET

4

Miia Höytö Säihke -hoitovesi

Mia Höytö SÄIHKE Softening Toner -hoitovesi tekee ihosta hehkuvan

TUOTE

Mia Höytö SÄIHKE Softening Toner -hoitovesi 23, 80 e / 150 ml

TESTAAJA

Erittäin kuiva, mutta muuten ongelmaton iho. Kaipaan iholleni ennen kaikkea kosteutusta ja heleyttä.

MITEN TOIMII?

Hoitovettä suositellaan käytettäväksi aamuin ja illoin. Levitän hoitoveden ohjeen mukaan ensin käsiin, joissa se vaahdottuu. Vaahdon painelen kasvoilleni. Kosteuttava vaikutus tuntuu ja näkyy välittömästi. Iho näyttää hehkuvalta ja täyteläiseltä. Päätän olla laittamatta kosteusvoidetta, eikä iho sitä hoitoveden jälkeen kaipaakaan. Tuote on erittäin riittoisa.

PISTEET

4

YONKA PARIS Lotion Yon-Ka Invigorating Mist -hoitosuihke virkistää

Yon-Ka hoitosuihke

TUOTE

YONKA PARIS Lotion Yon-Ka Invigorating Mist -hoitosuihke 35 e / 200 ml

TESTAAJA

Suhteellisen kuiva iho, joka kaipaa usein kosteutusta.

MITEN TOIMII?

Tuote lupaa virkistää, napakoittaa ja puhdistaa ihoa ja antaa energiaa koko keholle. Kasvovettä suihkutetaan runsaasti kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Imeytymätön kasvovesi sivellään ja taputellaan kevyesti ihoon. Suuri lasipullo riittää pitkään, vaikka kasvovettä suihkuttelisikin säästelemättä joka aamu ja ilta. Pumppu toimii moitteettomasti, ja suihku levittää pehmeän kasvovesisuihkun suurelle alueelle. Vesi imeytyy mielestäni nopeasti, ja loppu on helppo sivellä sormin kasvoihin. Kasvovesi lunastaa lupauksensa virkistämisestä. Testasin tuotetta talvella, mutta voin kuvitella, että tuote olisi erityisesti kesällä ihanan virkistävä. Miinus tulee tuoksusta. En pidä vahvoista tuoksuista ja tuoksu tuntui minulle liian voimakkaalta. Tuoksu kuitenkin hälvenee melko nopeasti.

PISTEET

4

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Hoitovesi on ihonhoidon uusi hitti – katso, mitkä tuotteet menestyivät testissä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.