Hus, hiki ja hajut ja tervetuloa raikkaat jalat! Testasimme 3 jalkasuihkeita

Jos kenkiä ei uskalla ottaa kesällä pois jalasta, voi jalkasuihkeelle olla tilausta.

Jalkasuihke voi auttaa pitämään jalat raikkaina ja hien sekä hajut poissa. Testasimme kolme eri tuotetta. Lue testin tulokset!

Lue myös: Jalkahiki häiritsee etenkin kesäisin – listasimme 7 keinoa, joilla ongelma pysyy kurissa

Frantsila raikastava jalkasuihke, 50 ml, 10,10 e

Frantsila raikastava jalkasuihke

Kuumille ja väsyneille jaloille tarkoitettu suihke todella raikastaa ja virkistää. Tätä voisi suihkauttaa aamulla estämään hien hajua ja loppupäivästä virvoittamaan väsyneitä jalkoja. Hyväntuoksuisessa suihkeessa tuoksuu vahvasti piparminttu. Tätä tuoksuttelee mielellään. Tuotetta voi suihkuttaa suoraan iholle päivittäin ja tarvittaessa useamminkin. Sitä voi suihkuttaa myös kenkiin tuomaan tuoksua. Suihkeella kestää hetki kuivua. Pieni pullo kulkee kätevästi mukana. Kotimaisen merkin tuote ei sisällä keinotekoisia väriaineita, tuoksuja, silikaatteja tai parabeeneja.

Lemon Juice & Glycerine antiperspirantti jalkasuihke, 100 ml, 4,90 e

Lemon Juice & Glycerine antiperspirantti jalkasuihke

Antiperspirantti jalkasuihke sisältää muun muassa etanolia ja alumiiniklorohydraattia sekä viilentävää mentolia. Tuotetta laitetaan puhtaille ja kuiville jaloille. Sitä on helppo suihkautella, sillä näppärää suihkepulloa voi suihkuttaa myös ylösalaisin. Suihkeella kestää tovi kuivua. Suihke viilentää jalkoja hetkellisesti ja piti hien hajua loitolla ulkoillessa. Tuoksuu pääasiassa mentolilta, joka on ok, mutta ei mitenkään sykähdytä. Kotimaisen merkin tuote on valmistettu Suomessa.

Scholl Fresh Step antiperspirantti, 150 ml, 9,20 e

Scholl Fresh Step antiperspirantti

Tuotetiedot ja käyttöohjeet ovat todella pienellä, hyvänäköisenkin on vaikea lukea niitä. Suihketta ravistetaan hyvin ennen käyttöä ja suihkutetaan 10–15 cm:n etäisyydeltä tasaisesti puhtaalle ja kuivalle iholle etenkin päkiöihin ja varpaiden väleihin, sillä jalat hikoavat eniten niistä kohdista. Suihke kuivuu nopeasti. Suihkeessa on melko voimakas haju, joka muistuttaa imelää kylpyhuoneen raikastinta. Sisätiloissa tätä ei tee mieli suihkutella. Ulkoilun jälkeen hien hajua ei ollut, vaan jopa sukat haisivat suihkeelle.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hus, hiki ja hajut ja tervetuloa raikkaat jalat! Testasimme 3 jalkasuihkeita

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X