voimaeläimet, mikä on sinun voimaeläimesi, testi

Mikä on voimaeläimesi? Tee testi, joka lisää itsetuntemustasi ja kirkastaa tavoitteitasi

Minkä eläimen myyttisiä voimia sinä tarvitsisit elämässäsi juuri nyt? Tee Maaretta Tukiaisen myyttitutkimukseen pohjautuva testi ja selvitä oma voimaeläimesi!

Muinaiset suomalaiset ovat ajatelleet eläimillä olleen monenlaisia myyttisiä voimia. Nämä voimat voi valjastaa palvelemaan nykyihmistä erilaisten mielikuvaharjoitusten avulla. Voimaeläinten avulla voi tutkia itseään, eläinmyyttejä tutkinut tietokirjailija ja muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen kertoo.

Lue myös: Myytit vaikuttavat ajatteluusi – Ajatusrakenteesi voivat olla perua satojen vuosien takaa

Voimamielikuvat avuksi itsetutkiskeluun

Vahva kuin karhu ja viisas kuin pöllö. Eläimiin liittyy monenlaisia mielikuvia, jotka kumpuavat joko kansanperinteestä, myyteistä tai muusta kulttuuriperinteestä.

Kirjassa Pohjolan voimaeläimet Maaretta Tukiainen nostaa esiin eläimiin liittyneitä uskomuksia ja muotoilee jokaiselle eläimelle kansanuskomuksiin perustuvan ominaisvoiman. Esimerkiksi naali huokuu lumovoimaa ja kettu neuvokkuutta.

”Pohjois-Amerikan intiaaneilla on spirit animals -perinne eli ajatus siitä, että jokaisella on oma henkiopas, joka auttaa ja opastaa elämässä. Pohjolan voimaeläimissä on kuitenkin kyse hieman erilaisesta lähestymisestä, nimittäin mytologiasta kumpuavista mielikuvista ja mielikuvaharjoituksista.”

”Voimaeläinten avulla voi kysyä itseltään esimerkiksi, että löytyykö minusta sudenkorennon kykyä olla hetkessä? Tai osaanko joutsenen tavoin arvostaa elämän ainutkertaista pyhyyttä?” Maaretta Tukiainen kuvailee.

Siinä missä henkioppaita on tyypillisesti ainoastaan yksi, mielikuvaharjoitusten kautta identiteettiinsä ja itseensä tutustuva ihminen voi hyödyntää vaikka kaikkia voimaeläimiä.

Lue myös: Näin teet päätöksiä intuition avulla – luota vaistoosi!

voimaeläimet, voimaeläin, testaa

Testaa, mikä voimaeläin voisi antaa arkeesi voimaa

Minkä voimaeläimen avulla sinun kannattaisi tutkiskella itseäsi juuri tänään? Tee testi, joka paljastaa, mitä puolia elämässäsi voisit tarkastella juuri nyt ja minkä eläimen voimista ammentaa näkökulmia elämääsi.

Leikkimielisen testin tulokset voivat auttaa peilaamaan omaa elämäntilannetta ja omia unelmia ja antavat avaimia omien tavoitteiden kiteyttämiseen.

Lähteet: Maaretta Tukiainen & Markus Frey: Pohjolan voimaeläimet (Tuuma, 2018), pohjolanvoimaelaimet.fi

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mikä on voimaeläimesi? Tee testi, joka lisää itsetuntemustasi ja kirkastaa tavoitteitasi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X