Hyvinvointi

Testissä hyvinvoinnin verkkovalmennus x 3: Lue kokemukset Re-Start, Skincity ja Face It -valmennuksista

Verkossa toimivat valmennukset auttavat muun muassa ihonhoidossa, ravitsemuksessa ja hyvinvoinnissa. Kokeilimme kolmea erilaista valmennusta.

Testasimme kolme erilaista netissä toimivaa valmennusta. Testiin valikoituivat Face It, Skincity ja Re-Start -valmennukset. Lue kokemukset!

Lue myös: Auttaako kollageeni oikeasti ryppyihin? Selvitimme totuuden kollageenin tehosta ihonhoidossa

Face it -valmennus auttaa ihonhoidossa ja ravitsemuksessa

Ennen valmennuksen aloittamista tehdään ilmainen Face It -ihoanalyysin, jossa kysellään ihon kunnosta ja elämäntavoista. Analyysin perusteella suositellaan yhtä kolmesta saatavilla olevasta valmennuspaketista.

Valmennukset kestävät joko kolme, kuusi tai yhdeksän kuukautta. Niihin sisältyy muun muassa henkilökohtainen ravintosuunnitelma, yksilöllinen ihoanalyysi ja ihonhoitosuunnitelma sekä suunnitelmien seuranta ja pääsy Face It -tukiryhmään Facebookissa.

Kun sopiva valmennus on valittu (testasimme 3 kk valmennuksen) ja tilattu, siirrytään täyttämään laaja esitietolomake, jossa on kysymyksiä esimerkiksi ruokavaliosta ja ihonhoidosta. Lomakkeen täyttämiseen on hyvä varata aikaa. Lomake on mahdollista tallentaa keskeneräisenä, ja siihen voi palata myöhemmin.

Valmennus saapuu sähköpostiin 1–3 päivässä lomakkeen lähettämisestä. Sähköpostin liitteenä löytyy reilu 20-sivuinen nivaska.

Aluksi kerrotaan infoa ihonhoidosta ja mistä ihonkunto mahdollisesti johtuu. Itse ihovalmennus neuvoo helppotajuisesti, kuinka ihoni kannattaisi puhdistaa ja millaisilla tuotteilla. Valmennus antaa myös paljon tuotesuosituksia, muttei velvoita ostamaan mainittuja tuotteita.

Ravintovalmennus kertoo, miten ruokavaliota kannattaisi muuttaa ja mihin asioihin olisi hyvä kiinnittää huomiota. Valmennuksessa annetaan myös ruokailuehdotus yhdelle päivälle. Lihaton ruokavalioni oli otettu ehdotuksissa huomioon.

Kolmen kuukauden valmennus soveltuu hyvin ihonhoidon ja ruokailutottumusten hienosäätämiseen, jos suurempia ongelmia ei ole. Mikäli valmennuksesta tulee kysyttävää, voi Face It -asiantuntijoihin olla yhteydessä sähköpostitse.

3 kk Face It -valmennus maksaa 89 euroa, 6 kk valmennus 129 euroa ja 9 kk valmennus 169 euroa.

Face It ja Skincity auttavat ihonhoidossa.
Face It ja Skincity -valmennukset auttavat ihonhoidossa.

Skincity on ihonhoitoklinikka netissä

Skincity tarjoaa asiakkailleen neuvontaa sekä valikoituja ihonhoitotuotteita. Aloitan tekemällä netissä Skincityn ihotestin. Siinä kysellään ihon sävystä, kunnosta ja ongelmista sekä hoidosta. Voin määritellä erilaisia tavoitteita ihonhoidolleni. Vastaukseni keskittyvät ryppyjen tasoittamiseen ja kiinteyttämiseen. Annan Skincityn kosmetologien päättää, minkä sarjan tuotteita he suosittelevat minulle, mainitsen kuitenkin toiveen retinolipitoisista tuotteista.

Saan parin päivän kuluttua tuotesuositukset Dermaceutic-sarjasta. Testi vastauksineen on ilmainen. Kuluttaja voi tilata kaikki tai vain osan suositelluista tuotteista tai jättää tilauksen tekemättä. Tuotteiden hinta vaihtelee.

Tuotetilaukset toimitetaan aina ilman toimituskuluja.

 

Aloin käyttää vaahtomaista puhdistustuotetta iltaisin. Sen jälkeen levitin kasvoille ensin Activ Retinol 1.0 -seerumia ja sen päälle kosteuttavaa Regen Ceutic -voidetta. Aamuisin käytin A-, B-, C- ja E-vitamiinipitoista C25 -voidetta, sen päälle Regen Ceutic- sekä vielä Sun Ceutic 50 + -aurinkosuojavoidetta. Kaikki kolme kerrosta imeytyivät nopsasti ihoon, eikä kasvoille jäänyt tahmeaa tunnetta.

Viikon kuluttua ihoni alkoi hilseillä hiukan ohimoiltani. Otin nettiyhteyden Skincityn kosmetologiin, joka vastasi pian, että retinoliseerumia kannattaa käyttää vain joka toinen tai kolmas ilta. Niin tein, ja hilseily loppui.

Uskon retinolin ryppyjensilotustehoon, enkä pettynyt. Myös nettipalvelun nopea ja ystävällinen opastus ilahdutti. Voisin tilata lisää saman sarjan tuotteita tai pyytää suositusta toisesta sarjasta. Vaihtoehtoja riittää noin 45 hoitosarjassa.

Re-Start-valmennusta voi kuunnella puhelimesta.

Re-Start -valmennus tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia

Re-start-valmennuksessa on kuusi osiota. Osiot ovat ravinto, ayurveda, mieli, yin, iho ja keho. Osioilla on eri valmentajat. Annika Havaste valmentaa ravinnon, Pardaman Sharma ayurvedan, Anna-Maria Sinisalo mielen, Katja Kokko yinin ja ihon ja Aleksi Seppänen kehon.

Valmentajat ovat alansa ammattilaisia. Esimerkiksi Havaste on diplomiravintoterapeutti ja Sinisalo meditaatio-opettaja sekä ILO Tribe -joogastudion toinen omistaja. Katja Kokko on työskennellyt ihonhoidon parissa melkein 20 vuotta.

Osioiden suoritusjärjestyksen voi valita, mutta Re-Start suosittelee tiettyjä etenemisjärjestyksiä esimerkiksi jos olo on nuutunut tai kärsii iho-ongelmista.

Valmennus koostuu videoista ja kirjallisista materiaaleista. Jokainen osio on jaettu alaosioihin, esimerkiksi iho-osiosta löytyy Tunnista ihotyyppisi ja Ihonhoitorutiini, joka saa ihosi säteilemään -osiot. Alaosioista löytyy yleensä video ja kirjallinen osuus.

Videoiden kesto vaihtelee muutamasta minuutista varttiin. Videoita on helppo kuunnella esimerkiksi työmatkalla, koska niitä ei tarvitse katsoa. Valmennuksen antamat neuvot ovat mukavan konkreettisia ja helppo omaksua. Esimerkiksi Kokon vinkkaama kasvoveden taputtelu pyyhkimisen sijaan tuntui tekevän ihmeitä pintakuivalle iholleni. Sain myös selvitettyä oman ihotyyppini ja sen oikeanlaisen hoidon.

Valmennus ei vaadi muita hankintoja, mutta valmentajat suosittelevat hyväksi kokemiaan tuotteita. Videot ovat katsottavissa kuuden kuukauden ajan. Kirjalliset materiaalit voi ladata ja tulostaa, jolloin niitä voi hyödyntää valmennuksen päättymisen jälkeenkin.

Re-Start suosittelee varamaan aikaa valmennuksen suorittamiselle noin 3 kuukautta.

Re-Start valmennus maksaa 350 euroa. Verkkovalmennuksen voi ostaa myös vain yksittäisestä osa-alueesta. Yhden osion hinta on 70 euroa.

Lue myös: Tunnetko tämän ihmeaineen, joka suojaa soluja vanhenemiselta? – Lue faktat hehkutetusta ubikinonista

Kommentoi

Kommentoi juttua: Testissä hyvinvoinnin verkkovalmennus x 3: Lue kokemukset Re-Start, Skincity ja Face It -valmennuksista

Sinun täytyy kommentoidaksesi.