Terveys Mainos

Kärsitkö epämääräisistä vatsaoireista? Lue, miten oireet voivat lievittyä

Ärtyvän suolen oireyhtymä aiheuttaa monenlaisia vatsaoireita. Kliinisten tutkimusten mukaan Sunwicin säännöllinen käyttö voi vähentää oireita.

Mistä epämääräiset vatsaoireet saattavat johtua?

Ärtyvän suolen oireyhtymän (irritable bowel syndrome, IBS) oireista kärsii jopa joka 10. suomalainen. Valtaosalla potilaista vaivaa ei ole diagnosoitu, vaikka epämääräisiä vatsaoireita on koettu jo pitkään. Ongelma ei ole vakava, mutta sen parantamiseen ei kuitenkaan ole yhtä lääkettä. Oireita voidaan hallita pääsääntöisesti vain säännöllisellä ruokavaliohoidolla.

sunwic pakkausMitkä ovat ärtyneen suolen oireyhtymän tyypillisiä oireita?

– Vatsan turvotus ja kivut
– Ilmavaivat
– vaihtelevasti ilmenevä ripuli tai ummetus
– Pahoinvointi

Miten Sunwic toimii?

Ärtyvän suolen oireyhtymän syyt ovat vielä pääosin tuntemattomia. Potilastutkimuksissa on havaittu, että IBS-potilailla on yleensä vain niukasti hyviä bifidobakteereja suolistossaan verrattuna terveisiin ihmisiin. Sunwic IBS on kliininen ravintovalmiste ärtyvän suolen oireyhtymän ja ummetuksen oireiden ruokavaliohoitoon.

Vuoden 2017 Superruoka Sunwic on guarpapukuitua. Nesteeseen tai ruokaan sekoitettava jauhe toimii prebioottisena liukoisena ravintokuituna. Vaikka pavut kuuluvat FODMAP-listalle, ei Sunwic ole verrattavissa tavalliseen papujauhoon ja sopii siksi myös FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

Kliinisten tutkimusten mukaan Sunwicin säännöllinen käyttö lisää suolistomme hyvien bifido- ja lactobacillus -bakteerien määrää. Se aktivoi suolistobakteereja tuottamaan monia suolistolle hyödyllisiä aineenvaihduntatuotteita, joiden tiedetään tukevan monipuolisesti koko kehon hyvinvointia.

Kliinisissä tutkimuksissa on havaittu, että IBS-oireet ovat lievittyneet Sunwicin käytön kautta.

Miten sitä käytetään?

Gluteeniton ja laktoositon Sunwic liukenee täysin veteen. Hajuton ja mauton jauhe on erityisen miellyttävä säännöllisessä käytössä.

– Hajuton, mauton, väritön
– Ei muutu epämiellyttäväksi geeliksi vedessä
– Sopii myös ummetuksen hoitoon

Mistä saan lisätietoa?

Voit lukea lisää Sunwic-jauheesta Valioravinnon verkkosivuilta. Sunwic-jauhe on myynnissä terveystuotekaupoissa ja apteekeissa.

vuoden 2017 superruoka logo

Yhteistyössä Valioravinto/Sunwic

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.