Hyvinvointi

Lähde lomalle rennosti - lounge tuo ripauksen luksusta lentomatkalle

Lentomatkustamiseen saat rentoutta ja ylellisyyttä lunastamalla pääsyn lentokentän loungeen, vaikka taskussasi ei bisnesluokan lippua tai lentoyhtiön kultakorttia olisikaan.

Joskus lentomatkustaminen alkaa kilpajuoksulla turvatarkastukseen ja sitten istuskelulla portin muovituoleilla. Hauskemminkin voi matkansa aloitttaa.

Helsinki-Vantaan lentoasema on palkittu moneen otteeseen, ja vielä enemmän lentokentästä nauttii, jos ennen lentoa voi viettää aikaa mukavassa ja tyylikkäässä loungessa.

Finnair lounge tarjoaa rentoa matkustamista

Finnairin Non-Shengen-alueen ja Shengen-alueen lounget sijaitsevat lentokentän kakkosterminaalissa. Lounget on sisutettu skandinaavisen raikkaan vaaleiksi, tilaa on myös työskentelyyn. Mukana on suomalaista ja pohjoismaista designia, kuten Marimekon astioita ja Eero Aarnion valaisimia.

Herkuttele finnairin loungessa karjalanpiirakoilla.

Kolmen tunnin oleskelun aikana ehdit syödä, juoda, käydä vaikka suihkussa ja virittäytyä rentoutumalla matkan tunnelmaan.

Herkuttele loungessa karjalanpiirakoilla ja Amerikan herkuilla ennen matkaa

Aterioista ja asiakaspalvelusta vastaa Fazer. Ruokatarjoilussa on mukana tuttuja pohjoismaisia ja kotimaisia makuja karjalanpiirakoista alkaen ja eksoottisempiakin vaihtoehtoja – ajankohdan ja vuodenajan mukaisesti tarjoiltuina.

Hauska yksityiskohta on Non-Shengen alueen loungessa päivisin kello 12-14 tarjoiltava amerikkalainen buffet, jossa on tarjolla minihampurilaisia, pizzaa, hot dogeja ja muita Amerikan herkkuja, kuten Fazerin sinisestä suklaasta tehty Rocky road –suklaa!

Käytä Finnairin pluspisteitä

Jos siis Finnair-lentosi lähtee ruuhka-aikojen ulkopuolella eli kello 7.30-15 tai kello 19-24, voit lunastaa pääsyn kolmeksi tunniksi Non-Schengen-alueen Finnair-loungeen tai kello 10-15 tai kello 19-24 Schengen-alueen Finnair-loungeen.

Kolmen tunnin oleskelu loungessa maksaa 48 euroa, mutta osan hinnasta voit maksaa kertyneillä Finnair Plus -pisteilläsi.

Pääsyn loungeen voit ostaa myös etukäteen Finnairin nettisivun kautta, ja sisäänpääsylippu on voimassa 12 kuukautta.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Lähde lomalle rennosti - lounge tuo ripauksen luksusta lentomatkalle

Sinun täytyy kommentoidaksesi.