Liikunta

Aloititko laihdutuskuurin? Näitä proteiineja ja vitamiineja laihduttaja tarvitsee

Mitä ravintolisiä laihduttaja tarvitsee? Entä mistä ruoista laihduttaja saa parhaiten proteiinia? Valitse joka aterialle proteiineja, ja täydennä ruokavaliotasi tarvittaessa vitamiineilla.

Aloititko sinäkin laihdutuskuurin? Muista, että kitukuuri ei pidemmän päälle kannata, vaan parempi on muokata ruokavaliota painonhallintaa tukevaan suuntaan.

Mitä sinä syöt? Moni laihduttaja on hiilarisyöppö, joka nauttii leipiä aamulla, pastaa aterialla, pullaa iltapäivällä ja iltapalana maistuvat taas voileivät.

Hyvissä hiilihydraateissa eli täysjyväviljassa, tummassa pastassa tai riisissä tai perunoissa ei ole kohtuudella nautittuna mitään vikaa – päinvastoin, saat tärkeitä kivennäisaineita ja kuitua.

Samalla on kuitenkin hyvä muistaa myös proteiinien ja muiden vitamiinien ja ravintoaineiden tärkeys. Helppo tapa on tarkistaa proteiinien määrä ja laatu omissa syömisissä.

Mikä on paras proteiini laihduttajalle?

Lue myös: Ota nämä 10 raaka-ainetta ruokavalioosi ja aloita painonpudotus – takuulla onnistut!

Monipuolisia ruoka-aineita

Mitä lisäravinteita laihduttaja tarvitsee?

Lähteet: Erikoistutkija Heli Kuusipalo Terveyden ja hyvinvoinninlaitokselta, Terveyskirjasto, Lihavuuden Käypä hoito -suositus. Terveyttä ruoasta – suomalaiset ravitsemussuositukset 2014.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Aloititko laihdutuskuurin? Näitä proteiineja ja vitamiineja laihduttaja tarvitsee

lertene

Thermacuts Laihdutuslääke – http://tonzes.com/slimfi.htm Olen syönyt thermacuts kaksi kuukautta, ja täytyy sanoa, että olen enemmän kuin tyytyväinen tuloksiin. Olen pudottanut yli 5 kiloa, enkä ole muuten joutunut paljoa muuttamaan ruokavaliotani tai liikunnan määrää. Ihana ravintolisä!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.