Hyvinvointi

Millaisia muutoksia vaihdevuodet ovat sinussa aiheuttaneet? Osallistu nyt kyselyyn!

Väsyttää, ärsyttää, heikottaa, paleltaa, hikoiluttaa ja vatsakin tuntuu kasvavan – kyseessä taitavat olla vaihdevuodet... Vastaa nyt Kotilieden vaihdevuosikyselyyn: millaisia muutoksia vaihdevuodet ovat sinussa aiheuttaneet ja mitä olisit halunnut tietää aiheesta ennen vaihdevuosien käynnistymistä?

Vaihdevuodet, tuo ikääntyvän naisen riesa. Vuoroin hikoiluttaa ja paleltaa, nukkuminen on vaikeaa ja päivällä ärsyttää ja väsymys painaa.

Vai mitä mieltä itse olet? Ovatko vaihdevuodet pelkästään ikävä vaiva vai toivatko ne kenties mukanaan jonkun toivotun muutoksen?

Kotiliesi.fi tekee vaihdevuosiin liittyvää juttusarjaa, ja haluamme kuulla myös sinun kokemuksiasi aiheesta. Vastaa oheiseen kyselyyn nimettömänä, ja paljasta meille, millaisia muutoksia vaihdevuodet ovat sinussa aiheuttaneet. Vastauksia saatetaan käyttää tulevissa jutuissa.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Millaisia muutoksia vaihdevuodet ovat sinussa aiheuttaneet? Osallistu nyt kyselyyn!

Mummo -64

Kuumia aaltoja, eikä vain aaltoja vaan lähes koko ajan on kuuma. (Täytyy katsoa tosi tarkaan vaatteiden tuoteselostet, luonnonkuitujen kanssa pystyy jotenkin elämään.) Muisti pätkii. Vähän alavireinen olo koko ajan, mikään ei tunnu oikein miltään. Positiivista on se, että PMS -oireet jäivät kuukautisten loppumisen vuoksi pois; dramaatttiset mielialamuutokset jäivät samalla pois.
Jännää on sekin, että ikuinen vauvakuume loppui samaan aikaan kuin hedelmällinen ajanjakso elämässä.
Kyllä pärjään omien vaihdevuosie kanssa. En käytä hoitoa rintasyövän sukurasitteen vuoksi.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.