Angelika Kallio erostaan Annassa: ”En halunnut olla pelkkä rikkaan miehen kaunis koriste”

Malli Angelika Kallio kertoo Annassa jättäneensä rikkaan puolisonsa kolme vuotta sitten, koska kaipasi itsenäisyyttä. Kallion teini-ikäinen poika raivostui päätöksestä, ja ajautui ongelmiin.

Uudessa Annassa kerrotaan, että kun Angelika Kallio jätti miehensä, hänen ja hänen poikansa Maximon koti vaihtui yhdessä yössä viiden makuuhuoneen loistolukaalista 60 neliön asuntoon.

Maximo raivostui äitinsä päätöksestä, sillä hän oli kuvitellut olevansa ”trust fund baby”, joka on syntynyt kultalusikka suussaan. Ajatus elintason laskusta ei poikaa miellyttänyt, Angelika kertoo Annassa.

”Mieheni on rikas, luotettava, uskollinen ja turvallinen, täydellinen mies sängyssä ja kaikin puolin ihana kunnon puoliso. Rakastin häntä hyvin paljon.

Olihan se iso päätös jättää rikas mies ja helppo elämä. Minulla oli kuitenkin hyvä syy toimia juuri niin”, hän sanoo haastattelussa.

Angelika kertoo, että ei voinut jatkaa miehensä kanssa, sillä tämä ei halunnut Angelikan hankkivan itselleen uraa.

”Mieheni mielestä sain harrastaa töitä ja opiskelua, mutta hän ei halunnut minua töihin firmaansa, eikä minun kannattanut hänen mielestään missään nimessä tehdä uraa. Hän sanoi pitävänsä minusta huolen.

En halunnut olla pelkkä rikkaan miehen kaunis koriste ja kiinteistöalaa harrasteleva rouva”, Angelika sanoo Annassa.

Poika joutui huonoille teille

Teini-ikäinen Maximo oli tottunut makeaan elämään, ja koulunkäynti takkuili. Eron myötä Angelika halusi muuttaa vaatimattomaan asuntoon, jotta poika oppisi, että mikään elämässä ei tule ilmaiseksi.

Angelika kertoo haastattelussa, että suunnitelma ei tepsinyt, vaan Maximo jätti koulun kesken eikä kiinnostunut töistä tai harjoittelupaikoista.

”Ei tämä ole helppoa ollut, meillä on ollut rankkojakin vaiheita”, Angelika sanoo Annassa.

Poika kävi välillä rauhoittumassa isoäitinsä luona ja ymmärsi vihdoin, että ilmaista elättäjää ei Manhattanilta löydy.

”Tällä hetkellä kaikki on hyvin. Maximo on jo 21-vuotias, hän opiskelee ja tekee kahtakin työtä, muun muassa polkupyörälähettinä”, Angelika kertoo Annassa.

Lue Annan juttu: Luksuselämästä luopunut Angelika Kallio: ”Oli iso päätös jättää rikas mies ja helppo elämä”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Angelika Kallio erostaan Annassa: ”En halunnut olla pelkkä rikkaan miehen kaunis koriste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X