Suhteet Tilaajille

”Ystäväni kävi ennustajalla ja alkoi hänen neuvostaan jahdata nuoruuden rakastaan” – miten Leila voisi saada ystävän tajuamaan huijauksen?

Elämän taitekohdat saattavat saada kenet tahansa hakemaan vastauksia mystiikasta. Ratkaisukeskeinen terapeutti kertoo, miksi ihmiset hurahtavat ennustajien lupauksiin. 

”Ystäväni on hurahtanut viimeisen vuoden aikana. Ennen niin järkevästä, akateemisesta yli 50-vuotiaasta naisesta on tullut ihminen, jota tuskin tunnistan entisekseen. Kaikki alkoi siitä, kun hän kävi selvännäkijällä. Ennustaja kertoi ystäväni nuoruuden rakkauden olevan hänen sielunkumppaninsa, jonka kanssa hänen tulisi uudistaa suhteensa.

Tapaamisen jälkeen ystäväni purki kihlauksensa pitkäaikaiseen miesystäväänsä. Hän ryhtyi jahtaamaan nuoruutensa rakkautta, joka on vakituisessa ja tyydyttävässä suhteessa eikä halua ystävääni enää kumppanikseen.

Sittemmin ystäväni on käynyt useilla selvännäkijöillä. Lisäksi hän on alkanut käydä energiahoidoissa, koska hänelle on kerrottu, että ne vahvistavat hänen energioitaan, jotta hän voi saada miehen takaisin itselleen. Olen seurannut tilannetta vierestä surullisena. Voiko häntä auttaa millään tavalla, kun hän ei halua kuunnella järkipuhetta? Vai voinko vain odottaa, että hän itse ymmärtää tulleensa puijatuksi?” kysyy Leila, 56.

Vaihdevuodet voivat saada hakemaan lohtua yliluonnollisesta

Ihmiset ovat kautta aikojen uskoneet yliluonnolliseen ja sen tuomaan lohtuun elämän eri tilanteissa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.