Mies, nämä seksiyrtit voivat kohottaa potenssia

Kiinnostaako parempi orgasmi tai kestävyys? Onko toiveena impotenssin hoito tai siemensyöksyn viivyttäminen? Kokeile näitä yrttejä!

Kun erektio-ongelmat iskevät tai rakasteluun tarvitsee muuten lisäpuhtia, apua voi etsiä luonnonmukaisista hoitokeinoista. Kasvitieteilijä Sinikka Piippo listaa teoksessa Rakkauden rohdot – Eroottista elinvoimaa kasveista (Minerva 2019) lukuisia erilaisia yrttejä, joilla on positiivisia vaikutuksia niin seksihaluihin, kestävyyteen kuin seksuaaliseen kykyynkin. Impotenssin hoito voi myös onnistua näiden yrttien avulla.

Lue myös: Nämä kotoa löytyvät mausteet voivat parantaa seksielämäsi: Lisäävät naisen halua ja miehen kestävyyttä

Poimi talteen kolme superyrttiä, joilla seksielämää voi parantaa!

Idänvarjohiippa lisää veren virtausta penikseen

Idänvarjohiippa eli horny goat weed tunnettiin lemmenrohtona Kiinassa jo yli 2400 vuotta sitten. Kasvia käyttökohteena oli impotenssin hoito, seksihalujen vahvistaminen ja uupumuksen torjuminen.

Muinaisista kiinalaisista kannattaa ottaa oppia, sillä idänvarjohiipan vaikutus libidoon on todennettu farmakologisesti. Se laajentaa verisuonia, laskee verenpainetta ja lisää veren virtausta penikseen. Myös sperman määrä lisääntyy kasvin nauttimisen seurauksena parissa tunnissa. Idänvarjohiippaa kannattaakin popsia silloin, jos kärsii erektiohäiriöistä tai liian nopeasta siemensyöksystä.

Idänvarjohiippa myös nostaa testosteronitasoja, piristää ja alentaa stressihormonin määrää kehossa. Kasvia voikin käyttää myös lisäämän seksuaalisen halukkuuden määrää.

Horny goat weed -tuotteita löytyy kansainvälisesti monia erilaisia, mutta vaikka Kiinassa sen tehoon vannotaan yhtenä parhaimmista seksirohdoista, länsimaissa tuotteita on saatavilla paljon vähemmän. Yleensä idänvarjohiippa liuotetaan kuumaan veteen ja juodaan teenä.

Idänvarjohiippaa ei saa nauttia, mikäli kärsii alhaisesta verenpaineesta, sairastaa hormoniriippuvaista syöpää tai käyttää verenpainelääkettä tai varfariinia.

Valmista itse seksielämää parantava kylpyöljy

Makuuhuoneen kuumia hetkiä voi terästää myös valmistamalla erilaisia kylpy- ja hierontaöljyjä lemmenrohdoista. Esimerkiksi tämä kylpyöljy auttaa ennenaikaiseen siemensyöksyyn, erektiohäiriöihin, impotenssiin ja haluttomuuteen.

Tarvitset ainoastaan: 10 tippaa mausteneilikkaöljyä ja 5 ml luomuneitsytoliiviöljyä

Valmista näin: Sekoita ainekset keskenään. Tiputa kaksi tippaa öljyä kylpyveteen ja säästä loppu myöhempiä kylpyjä varten. Kylve ja nauti.

Lähde: Sinikka Piippo: Rakkauden rohdot – Eroottista elinvoimaa kasveista (Minerva 2019)

Impotenssin hoito muira puamalla

Muira puama (Brasilian potenssipuu) on superrohto, joka on joidenkin arvioiden mukaan kaikista toimivin ja tehokkain luonnostä löytyvä lääke erektiohäiriöihin. Tutkimuksissa sen on todettu auttavan impotenssiin. Epäillään, että muira puaman rasvahapot vaikuttavat kehossa siten, että seksuaalinen halu lisääntyy ja peniksen verenkierto vilkastuu. Kasvin nauttiminen lisääkin näin ollen kestävyyttä ja kyvykkyyttä.

Kasvin on todettu sopivan tilapäisistä erektio-ongelmista kärsiville nuorille miehille, mutta siitä on todennäköisesti apua myös iäkkäämmille henkilöille, joiden ongelmat ovat olleet pidempiaikaisia. Lisäksi muira puama vähentää stressiä, stimuloi keskushermostoa ja antaa energiaa.

Muira puamaa voi tarjota myös naispuoliselle kumppanille, sillä naisilla se tekee yhdynnästä laadukkaamman, lisää seksuaalista halua, parantaa orgasmin saantia ja tekee seksistä nautinnollisempaa.

Muira puamaa saa monenlaisina erilaisina valmisteina ja myös yhdistelmävalmisteina.

Lue myös: Mies, näin saat naisen syttymään – 4 vinkkiä tulikuumaan seksiin

impotenssin hoito, erektio-ongelmat, yrtit

Ginkgo parantaa orgasmia ja kiihottaa

Ginkgo eli neidonhiuspuu on perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä käytetty parantamaan monia seksuaaliterveyden ongelmia.

Yrtti vaikuttaakin seksuaalista halua lisäten, kiihottaen ja orgasmia parantaen. Ginkgoa voi käyttää erektiohäiriöihin. Vaikutus tehostuu, kun sitä käyttää rosmariinin ja damianan kanssa.

Ginkgoa saa ostettua monenlaisina erilaisina valmisteina. Uutteena neidonhiuspuuta pitää käyttää 12 viikkoa säännöllisesti, jotta saadaan kestäviä tuloksia.

Joillakin saattaa esiintyä ginkon syömisen yhteydessä sivuvaikutuksena päänsärkyä, huimausta, ruoansulatushäiriöitä ja rytmihäiriöitä. Älä syö aspiriinin tai verenohennuslääkkeen kanssa. Huolehdi, ettet ylitä suositeltua annostusta, sillä liian iso annos voi aiheuttaa oksentelua ja ripulia.

Lähde: Sinikka Piippo: Rakkauden rohdot – eroottista elinvoimaa kasveista (Minerva 2019)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mies, nämä seksiyrtit voivat kohottaa potenssia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X