Mies, voit saada parempia orgasmeja, jos syöt kaksi kourallista pähkinöitä päivässä

Manteleiden, saksanpähkinöiden ja hasselpähkinöiden syöminen saattaa parantaa miehen seksielämää.

Miten pähkinät ja seksi liittyvät toisiinsa? Pähkinöiden syöminen voi parantaa miehen orgasmien laatua ja lisätä seksuaalisen halun määrää. Tämä selviää tutkimuksessa, jonka tuloksista raportoitiin akateemisessa Nutrients-tiedelehdessä kesäkuussa.

Jo aikaisemmin sama tutkimusryhmä on todennut, että pähkinöiden lisääminen ruokavalioon parantaa sperman laatua.

Lue myös: Nämä kotoa löytyvät mausteet voivat parantaa seksielämäsi: Lisäävät naisen halua ja miehen kestävyyttä

Pähkinät ja seksi: Mies,nämä pähkinät voivat parantaa seksielämääsi

Ei ole aivan sama, mitä pähkinöitä ruokavalioonsa lisää, mikäli haluaa nauttia niiden positiivisista vaikutuksista makuuhuoneessa.

Tutkimukseen osallistuneet miehet lisäsivät lautaselleen manteleita, saksanpähkinöitä ja hasselpähkinöitä. He söivät pähkinöitä 60 grammaa eli noin kaksi kourallista päivässä.

Saattaa olla, että pähkinöiden positiiviset vaikutukset seksielämään eivät näy vielä parin kourallisen jälkeen. Tutkittavat söivät pähkinöitä nimittäin 14 viikon ajan eli noin kolme ja puoli kuukautta.

pähkinät ja seksi, pähkinöiden syöminen parantaa miesten seksielämää

Tutkimukseen osallistuneiden ruokavalio oli tyypillinen epäterveellinen länsimainen ruokavalio eli se sisälsi runsaasti eläinperäisiä rasvoja ja vain vähän kasviksia ja vihanneksia. Vaikuttaisi siis siltä, että seksielämäänsä voi parantaa yksinkertaisella pähkinäniksillä helposti tekemättä sen suurempia muutoksia dieettinsä.

Pähkinöiden positiivisesta vaikutuksesta miesten seksielämälle on saatu viitteitä aikaisemminkin. Eräässä pienemmässä tutkimuksessa todettiin, että pistaasipähkinöiden lisääminen ruokavalioon saattaa vähentää erektiohäiriöitä miehillä, jotka ovat kärsineet niistä.

Häiriöt vähenivät, kun tutkittavat söivät 100 grammaa pistaasipähkinöitä päivässä 12 kuukauden ajan.

Lue myös: Mies, näin saat naisen syttymään – 4 vinkkiä tulikuumaan seksiin

Miten tutkimus toteutettiin?

Tutkimukseen osallistui 83 miestä, jotka jaettiin kahteen ryhmään. Puolet miehistä lisäsi ruokavalioonsa pähkinöitä, puolet ei. Miehet olivat 18–35-vuotiaita.

Miehet raportoivat itse tutkimuksen alussa ja lopussa seksielämästään tutkijoille kyselylomakkeella. Heiltä otettiin myös sperma- ja verinäytteet.

Tutkijat huomasivat, että pähkinöitä ruokavalioonsa lisänneet miehet raportoivat orgasmiensa laadun parantuneen ja seksuaalisen halun lisääntyneen verrokkiryhmään verrattuna.

Manteleiden, hasselpähkinöiden ja saksanpähkinöiden syöminen ei kuitenkaan vaikuta auttavan erektiohäiriöihin, tyytyväisyyteen yhdyntöjen suhteen tai yleiseen tyytyväisyyteen seksielämän suhteen.

Tutkimukseen on suhtauduttu myös kriittisesti, ja tutkimusryhmä itsekin totesi, että lisätutkimuksia aiheen tiimoilta tarvitaan.

Tutkimuksen rahoittamiseen osallistui muun muassa International Nut and Dried Fruit Council.

Lähteet: Medical News Today, Forbes, Medscape, Medical Daily

Avainsanat

Keskustelu

Jaahas, tännekin levinnyt tämä hölynpöly . Seksijuttuja ja klikkaukset lisääntyy…

Kommentoi juttua: Mies, voit saada parempia orgasmeja, jos syöt kaksi kourallista pähkinöitä päivässä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X