Mies, näin saat naisen syttymään – 4 vinkkiä tulikuumaan seksiin

Kuuntele, ole aidosti kiinnostunut ja raivaa pois esteet nautinnon tieltä. Alkavatko puolison hormonit hyrrätä näillä yksinkertaisilla nikseillä?

Miten saa naisen syttymään? Siinäpä vasta arvoitus, johon moni mies miettii päivittäin ratkaisua. Resepti nautintoon ei kuitenkaan vaadi kummoisiakaan vippaskonsteja, vaan lähinnä aitoa kiinnostusta ja yhteyden elvyttämistä, seksuaaliterapeutti Marja Kihlström väittää kirjassaan Iso O – harjoituskirja. 

Listasimme kirjan pohjalta neljä asiaa, joita jokaisen miehen kannattaa kokeilla, mikäli haluaa saada puolisonsa hyrisemään nautinnosta.

1. Kuuntele, mitä nainen haluaa

Mikään ei ole kuumempaa kuin se, että puoliso on aidosti kiinnostunut kumppaninsa nautinnosta! Älä oleta tietävinäsi, mitä toinen haluaa. Jokainen nainen on yksilö, joka innostuu erilaisista asioista. Kysy, mistä juuri sinun kumppanisi pitää. Kuuntele ja ota opiksi.

Pyydä naista kertomaan myös seksin aikana, milloin jokin tuntuu hyvältä ja vastaavasti jos jokin, mitä teet, vie ajatukset pois seksistä ja hyvästä olosta.

Yksinkertainen harjoitus on pyytää kumppania kirjoittamaan paperille, millaisista asioista hän fantasioi. Kirjoita itse paperille omat fantasiasi. Päättäkää, mitkä kirjoittamistanne asioista haluatte jakaa toistenne kanssa ja lähtekää keskustellen pohtimaan, mitä fantasioistanne voisitte toteuttaa yhdessä ja mikä voisi olla teidän yhteinen fantasianne.

Lue myös: Nämä kotoa löytyvät mausteet voivat parantaa seksielämäsi: Lisäävät naisen halua ja miehen kestävyyttä

2. Auta raivaamaan pois esteet nautinnon tieltä

Seksistä nauttimista voi vaikeuttaa moni asia. Jollakulla mieleen pompahtelevat jatkuvasti arjen pulmat, ja kuuluisa metatyö ei ehkä jätä sängyssäkään rauhaan. Kun lasten menot, omat menot, seuraavan päivän ruokaostokset, työpulmat ja koko huushollin jokakeväisen suursivouksen organisoiminen pomppivat mielessä, ei liene ihme, jos puolison hyväilyt eivät saa vastakaikua.

Esteitä voi lähteä raivaamaan pois auttamalla naista rentoutumaan. Kysy, mikä voisi auttaa kumppania saamaan ajatukset irti arjesta. Auttaisiko hierominen, rentoutusharjoitukset, saunominen, lasi viiniä tai kotitöiden tasapuolisempi jakaminen puolisoiden kesken?

Miten saa naisen syttymään?

3. Kannusta naista tutkimaan omaa kehoaan

Nautinnon tielle voi tulla myös naisen kokemus oman kehon epämiellyttävyydestä tai epätäydellisyydestä. Pyri luomaan turvallinen ja intiimi tila, jossa naisen ei tarvitse hävetä omaa kehoaan tai haluaan.

Kerro naiselle, mistä pidät hänessä ja hänen kehossaan. Mikä saa sinut haluamaan häntä? Moni nainen syttyy saadessaan kuulla olevansa haluttu puolisonsa silmissä.

Rohkaise naista myös tutustumaan omaan kehoonsa. Tutkikaa naisen kehoa myös yhdessä. Se, mikä naisesta tuntuu yhtenä päivänä hyvältä, ei välttämättä tunnukaan toisena päivänä miltään. Olkaa ikuisella tutkimusmatkalla: ihmetelkää ja ihastukaa.

Naista voi myös kannustaa vahvistamaan lantionpohjanlihaksiaan. Hyväkuntoiset ja vahvat lantionpohjanlihakset ovat tuntoherkemmät ja voivat lisätä seksuaalista nautintoa ja voimistaa orgasmia.

Lue myös: Mies, ominaistuoksusi voi lisätä naisen seksihalua – haju hurmaa ehkä varmemmin kuin raha tai pituus

4. Varaa aikaa yhteisille hetkille

Kun parisuhteen kuherruskuukausista on vierähtänyt jo tovi, seksuaalisen halun ylläpitäminen vaatii enemmän työtä. Marja Kihlströmin mukaan useimmat syttyvät siitä tunteesta, että tulevat nähdyksi ja kuulluksi.

Yhteisille hetkille kannattaakin varata aikaa. Toisinaan kannattaa viettää aikaa myös kokonaan ilman älypuhelinta ja pelikonsoleita. Sosiaalinen media ja pelit vievät aikaa kumppanilta ja kun silmät harhailevat jatkuvasti toisaalle, kumppani jää kohtaamatta. Kohtaamattomuus puolestaan tukahduttaa halun. Yhteys alkaa pikku hiljaa muodostua uudelleen, kun laitteet eivät tule tielle.

Lähde: Maija Kilström: Iso O – Harjoituskirja (Kosmos 2019)

Keskustelu

On tämä niin vaikeaa.
Miehen vaihto, kun halut himmenee, antaa kummasti uutta potkua elämään kaikilta osin.
Vanhan lämmitys on sama kuin joisi kylmää kahvia.

Kommentoi juttua: Mies, näin saat naisen syttymään – 4 vinkkiä tulikuumaan seksiin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X