Suhteet

Miten Tinder toimii? 5 vinkkiä Tinderin käyttämiseen

Miten Tinderiä käytetään ja mitä ominaisuuksia maksullisessa versiossa on? Kotiliesi listasi asiat, jotka jokaisen tinderöimisestä haaveilevan pitää tietää!

Haluaisitko etsiä seuraa mobiilitreffisovellus Tinderin avulla, mutta pohdit, miten Tinder toimii? Kotiliesi kokosi yhteen tärkeimmät asiat, jotka Tinderistä pitää tietää!

Lue myös: Kannattaako Tinderiin mennä? Kokenut 42-vuotias käyttäjä kertoo parhaat vinkit Tinderiin

Miten Tinder-profiili luodaan?

  1. Lataa sovelluskaupasta Tinder-sovellus puhelimeesi. Avaa sovellus.
  2. Valitse, haluatko kirjautua käyttäjäksi Facebook-tililläsi vai puhelinnumerollasi. Sinulla ei ole pakko olla Facebook-tiliä, mikäli kirjaudut puhelinnumerollasi.
  3. Mikäli kirjaudut Tinderiin Facebook-tililläsi, sovellus poimii Facebook-profiilistasi tarvittavat tiedot.
  4. Mikäli kirjaudut Tinderiin puhelinnumerollasi, sovellus pyytää sinua ensimmäiseksi valitsemaan salasanan. Seuraavaksi täydennät nimesi, syntymäpäiväsi ja sukupuolesi ja lisäät itsestäsi kuvan. Nämä tiedot ovat kaikille julkisia. Ikää ja nimeään ei kannata valehdella, sillä niitä ei pääse muuttamaan sovelluksessa myöhemmin.

Miten määritellään, millaista seuraa Tinderistä hakee?

  1. Napsauta vasemmasta yläreunasta löytyvää ihmishahmon kuvaketta. Pääset näkymään, josta voit hallita sovelluksen asetuksia sekä tietoja itsestäsi.
  2. Asetusvalikossa pääset määrittämään, miltä alueelta etsit seuraa. Valitse etäisyys, jolta haluat seuraa etsiä. Sovellus näyttää kaikille toisille käyttäjille, millä etäisyydellä heistä olet.
  3. Määritä seuraavaksi, oletko kiinnostunut naisista, miehistä vai molemmista.
  4. Lopuksi määritellään, minkä ikäistä seuraa etsit. Sovelluksessa on mahdollista valita vuoden tarkkuudella, minkä ikäisistä ihmisistä on kiinnostunut.

Lue myös: Tintti löysi rakkauden Tinderistä: ”En suunnitellut löytäväni uutta puolisoa näin nopeasti”

Miten Tinder toimii?

Miten Tinder toimii? Tinderin toimintaperiaate on yksinkertainen. Näet etusivullasi vuorotellen toisten käyttäjien profiileja. Profiilissa on kuva tai kuvia ja käyttäjän nimi, ikä ja sijainti. Lisäksi jokainen käyttäjä voi kertoa profiilissaan muita tietoja itsestään: esimerkiksi työpaikkansa, oppilaitoksensa, musiikkimakunsa tai jakaa Instagram-tilinsä.

Jokaisen tilin kohdalla päätät, oletko kiinnostunut kyseisestä ihmisestä vai et.

Toimi näin:

Kun tykkäät sellaisen ihmisen profiilista, joka on tykännyt sinun profiilistasi, saat tiedon, että olette match eli saatte osuman. Tämän jälkeen voitte keskustella keskenänne. Matchin voi poistaa heti osuman jälkeen, mikäli haluaa. Tästä ei mene tietoa osuman toiselle osapuolelle.

Supertykkäyksellä voi yrittää erottua joukosta. Jokainen Tinder-käyttäjä voi antaa yhden supertykkäyksen päivässä. Maksullisissa versioissa supertykkäyksiä saa käyttöönsä enemmän. Kun Tinderissä tulee vastaan henkilö, joka on antanut sinulle supertykkäyksen, näet sen ennen pyyhkäisemistä sinisistä kehyksistä, jotka ovat toisen profiilikuvan ympärillä.

Lue myös: Eron jälkeen teini-ihastus löytyi Tinderistä: ”Aluksi tapasimme salaa lapsilta”

Miten Tinder Plus toimii? Entä miten Tinder Gold tomii?

Tinderin käyttäminen on ilmaista, mutta ottamalla käyttöön maksullisen version käyttäjä pääsee käsiksi lisätoimintoihin. Maksullisia versioita on kaksi, Tinder Gold ja Tinder Plus. Ne tarjoavat lähes samanlaiset lisäominaisuudet, mutta Tinder Gold on arvokkaampi ja ominaisuuksiltaan laajempi.

miten tinder toimii, tinder

Tinder Plus mahdollistaa, että käyttäjä pystyy piilottamaan ikänsä ja sijaintinsa toisilta käyttäjiltä. Maksuttomassa versiossa nämä tiedot näkyvät kaikille. Tinder Plus -versiossa on myös mahdollista peruuttaa katsomaan profiileja, jotka on jo arvioinut. Lisäksi Tinder Plus -käyttäjät voivat käyttää viisi supertykkäystä päivässä ja tarkastella toisten käyttäjien profiileitä ympäri maailman. Käyttäjät saavat myös yhden ilmaisen boostin kuukaudessa. Se tarkoittaa, että profiili näkyy 30 minuutin ajan alueen suosituimpana profiilina.

Tinder Gold suo pääsyn samoihin ominaisuuksiin kuin Tinder Plus, mutta Tinder Gold -käyttäjät näkevät lisäksi jo ennen pyyhkäisemistä, onko vastapuoli antanut tykkäyksen.

Miten poistaa Tinder?

Kun Tinder-tili on tehnyt tehtävänsä tai Tinderissä oleminen alkaa kyllästyttää, tilin voi joko poistaa kokonaan tai laittaa tauolle. Poista tili -toiminto löytyy asetusvalikosta.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Miten Tinder toimii? 5 vinkkiä Tinderin käyttämiseen

Risto Keränen

Tinder hävisi jostain syystä,ainoastaan sovelluksen sympoli vilkkuu keskellä valkoista nöyttöä ja siitä on vaikea päästä muille sivuille. Mikä neuvoksi,että pääsen takaisin käyttämään sovellusta!!?

hellee

Hyvä deittisivusto – http://hespac.com/datefi.htm Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi. Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa.

Harry

Miten tinderistä pääsee pois,kun taas tuntuu että pidetään vaikka väkisin sivuilla. Mä kirjauduin ulos mut tulee viestiä, että osoite on väärä tai vaihtunut.

Mollamaija

Jotta näkisin ketkä ovat minusta tykänneet, tarviiko olla maksullinen versio?
Näen että on paljon tykkäyksiä mutta miten pääsen käsiksi/näkemään ne?

Nallekarhu

En tiedä, ei ole tinderiä, mutta varmaan tarvii maksullisen version

Nallekarhu

En tiedä mutta varmaan tarvii maksullisen version

Sinun täytyy kommentoidaksesi.