Nämä ovat naisten eniten ostamat seksivälineet: hyrisevätkö nämä laitteet jo sinunkin makuuhuoneessasi?

Seksileluja voi käyttää joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa, ja ne kiinnostavat suomalaisnaisia koko ajan enemmän. Seksuaaliterapeutti Annukka Lavukainen listasi kolme naisten eniten ostamaa seksilelua.

Viime vuosina kiinnostus seksivälineitä kohtaan on selvästi kasvanut. Lähes joka neljäs suomalaisnainen onkin saanut seksileluista apua orgasmin saamiseksi, selviää Kaalimato-seksikaupan tuottamasta kyselystä.

Kaalimadon seksuaaliterapeutti ja sairaanhoitaja Annukka Lavikainen listasi Kotiliesi.fi:n pyynnöstä kolme suomalaisnaisten eniten ostamaa seksivälinettä. Voisivatko nämä välineet piristää sinunkin lemmenelämääsi?

Lue myös: Paras seksilelu naiselle x 4 – mukana vibraattori, jolla saa orgasmin 5 minuutissa!

1. Satisfyer Pro – paras seksilelu naiselle?

naisten suosikkiseksilelut, naisten eniten ostamat seksivälineet

Useissa Facebook-ryhmissä villinnyt Satisfyer Pro on yksi tällä hetkellä eniten naisia kiinnostavista seksileluista. Moni käyttäjistä on kokenut laitteen olevan ylivoimaisesti paras seksilelu naiselle. Annukka Lavikainen kertoo, että se on juuri nyt yksi naisten eniten ostamista seksivälineistä.

Satisfyer Pro on klitoriskiihotin, joka lisää klitoriksen verenkiertoa. Verenkierron myötä klitoriksen kosketusherkkyys lisääntyy, mikä helpottaa myös orgasmin saamista. Laitteen suutinosa asetetaan klitoriksen päälle ja laite aiheuttaa hellän imun klitorikselle. Klitoriskiihottimia on kokeillut Kaalimadon teettämän tutkimuksen mukaan 25 prosenttia suomalaisista. 31 prosenttia haluaisi kokeilla niitä.

”Orgasmin saa tällä laitteella ihan muutamassa minuutissa, ellei sitten halua vähän pidentää nautintoa. Tämä on erinomainen kiihotin myös sellaiselle, jolle orgasmin saaminen on vaikeaa! Laitteeseen jää koukkuun ja pahasti. Tämä on ehkä tähän mennessä paras seksilelu, jonka naiselle voi antaa!” iloitsee laitetta testannut nainen.

2. Joupie-vibraattori on suosituin

naisten suosikkiseksilelut, naisten eniten ostamat seksivälineet

Annukka Lavikainen kertoo, että vaikka monet miehet olettavat naisten haluavan ison vibraattorin, se ei pidä paikkansa. Todellisuudessa naisten eniten ostama vibraattori Joupie on suhteellisen kapea.

Joupie on silikoninen vibraattori, jonka kärki on hieman kaartuva. Laitetta on kehuttu hiljaisuutensa takia ja sitä on kiitelty myös miellyttävästä ihotuntumasta.

”Tuote lukeutuu ehdottomasti suosikkivibraattorieni joukkoon. Tällainen tehokas, yksinkertainen ja käytännöllinen vibraattori ansaitsisi paikkansa jokaisen yöpöydän laatikossa”, tuotetta testannut nainen hehkuttaa.

Kaalimadon tuottaman kyselyn mukaan 41 prosenttia suomalaisista on kokeillut dildoa ja 21 prosenttia haluaisi kokeilla sellaista.

Lue myös: Oletko samanlainen seksin harrastaja kuin muut suomalaiset? Tällä testillä se selviää!

3. Liukuvoiteet pitävät pintansa

Perinteinen liukuvoide on Annukka Lavikaisen mukaan naisten yksi eniten ostamista seksivälineistä, eikä ihme, sillä yhteensä 65 prosenttia suomalaisista on käyttänyt liukuvoiteita.

Liukuvoiteita käytetään vähentämään ihon aiheuttamaa kitkaa seksissä. Voiteiden avulla yhdyntä, anaaliseksi tai sooloseksi luistaa aivan uudella tavalla.

Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat erityisen suosittuja. Niitä voidaan käyttää liukasteena myös seksivälineiden kanssa. Viime vuosina trendiksi liukuvoiteissa on noussut vegaanius ja toisaalta myös syötävyys. Nykyään valmistetaankin liukuvoiteita, jotka voi suukotella kumppanin iholta pois.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Nämä ovat naisten eniten ostamat seksivälineet: hyrisevätkö nämä laitteet jo sinunkin makuuhuoneessasi?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X