Suhteet

Oletko samanlainen seksin harrastaja kuin muut suomalaiset? Tällä testillä se selviää!

Mitä suomalaiset puuhaavat makuuhuoneessa? Entä oletko samanlainen seksin harrastaja kuin suomalaisten enemmistö? Se selviää tällä hauskalla testillä!

Hyviä uutisia seksin harrastajille! Puolet suomalaisista on nimittäin sitä mieltä, että seksi paranee ja siitä tulee estottomampaa iän myötä.

Tämä selviää Kaalimato.com:in tilaamasta tutkimuksesta, jossa selvitettiin suomalaisten seksitottumuksia ja – mieltymyksiä. Tutkimukseen vastasi internet-paneelissa kesäkuussa 2018 tuhat ihmistä. Vastaajat olivat 18–70-vuotiaita ja asuivat tasaisesti eri puolilla Suomea. Lähtöotos on kansallisesti edustava.

Kotiliesi.fi sai nähtäväkseen tutkimustulokset, joista poimimme kiinnostavimmat yksityiskohdat. Koska dataa oli paljon, laadimme testin, jonka avulla voit suomalaisten seksitottumuksiin tutustuessasi testata myös, oletko tyypillinen vai epätyypillinen suomalainen makuuhuonesankari.

Lue myös: Mies, näin saat naisen syttymään – 4 vinkkiä tulikuumaan seksiin

Testaa: Oletko samanlainen seksin harrastaja kuin muut suomalaiset?

Kesä suurena seksivuodenaikana ei ole myytti, sillä 23 prosenttia suomalaisista kertoo olevansa seksuaalisesti aktiivisimmillaan kesällä. Nyt selvillä on myös suomalaisten suosima seksihetki: peitto heiluu useimmiten lauantai-iltaisin kello 22–23.

Alta löytyvällä testillä voit testata, oletko suomalaisten seksin harrastajien valtavirtaa vai kenties aivan oman tiesi kulkija.

Tällaisia suomalaiset ovat seksin harrastajina

39 prosenttia suomalaisista harrastavat seksiä vähintään kerran viikossa. 18 prosenttia suomalaisista heiluttelee vällyjen välissä kerran viikossa, 3 prosenttia jopa joka päivä. Seksissä 72 prosenttia miehistä saa orgasmin lähes aina, naisista ainoastaan 36 prosenttia saa orgasmin kumppanin kanssa lähes aina.

Orgasmi ei kuitenkaan ole suomalaisille kaikki kaikessa, sillä 57 prosenttia naisista ja 44 prosenttia miehistä kertoo nauttivansa seksistä, vaikkei saisikaan orgasmia.

suomalaisten seksipuuhat, oletko tyypillinen suomalainen makuuhuoneessa?

35 prosenttia suomalaisista harrastaa sooloseksiä vähintään kerran viikossa. 14 prosenttia suomalaisista masturboi vähintään kerran viikossa, 6 prosenttia joka päivä. Kolmasosa suomalaismiehistä on masturboinut työpaikalla, naisista vain 14 prosenttia.

Lue myös: Nämä kotoa löytyvät mausteet voivat parantaa seksielämäsi: Lisäävät naisen halua ja miehen kestävyyttä

Ruuhkavuodet vaikuttavat seksielämään myös positiivisesti

Ruuhkavuodet vaikuttavat suomalaisten seksielämään sekä heikentävästi että positiivisesti. Seksiä harrastetaan harvemmin ja se harmittaa, mutta toisaalta kolmannes tutkimukseen vastanneista kertoo seksin parantuneen ruuhkavuosien aikana.

Moni suomalainen kokee myös, että kumppani vaikuttaa myös entistä haluttavammalta, kun hänestä on tullut äiti tai isä. Jopa 33 prosenttia miehistä kokee kumppanin haluttavampana, kun tästä on tullut vanhempi. Naisista puolestaan joka viides pitää kumppania haluttavampana, kun tästä on tullut vanhempi.

Lue myös: Seksitaudit kartalla! Katso, missä päin Suomea seksitauteihin sairastutaan eniten

Kommentoi

Kommentoi juttua: Oletko samanlainen seksin harrastaja kuin muut suomalaiset? Tällä testillä se selviää!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.